Betöltés...

Siófok Ezüstparton panorámás új építésű tégla lakás eladó

Ár: 94.500.000 Ft

A SIÓFOKI LIDO HOME INGATLAN IRODA 7982 számon kínál eladásra SIÓFOK EZÜSTPARTON, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, BALATONI PANORÁMÁS, EXKLUZÍV KIVITELŰ LAKÁSOKAT!!!
ÚJ BERUHÁZÁS! 2021-ben megkezdődik egy épületből álló 71 lakásos lakópark építése. Az épület merőleges a Balatonra, ezért minden lakás Balatonra tájolt erkélyéről biztosított lesz az ÖRÖK PANORÁMA.
Balatontól 20 méterre, tégla új építésű lakópark.
A társasház modern, fiatalos, lendületben készül és lakásai minden igénynek megfelelő kialakítással bírnak. A földszinten kertkapcsolatos, az 5. emeleti zárószinten pedig nagy teraszos PENTHOUSE lakások várják tulajdonosaikat. Szintenként minden lakástípus megtalálható, lesz nappali+1 hálós kialakítás, de lesz nagyobb, akár két, három hálószobás családbarát változat is. A lakások hasznos területe nettó 54 m2-től 180 m2-ig terjed. A lakások ára 72 és 288 millió közötti ár fekvésben mozog.
A lakások mellé megvásárolható parkolók 11.25 nm ára 4.9 millió forint.
Az LG Multi V-5 hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés energetikailag kifejezetten modern megoldás, mely télen és nyáron is kellemes hőérzetet biztosít és akár távolról is vezérelhető. A meleg víz ellátás lakásonként villanybojler segítségével történik.
Az épületben lift gondoskodik a lakások kényelmes megközelíthetőségéről.
Zárt udvaron belül elhelyezésre kerül gyermek játszótér, egy kültéri medence és napozóterasz, mely a telek strandhoz közeli felére tervezett.
A társasház tetején 9.0 – 24.2. millió forintért megvásárolható korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privát-szférát biztosíthassa tulajdonosainak és vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás, naplementés party élvezetéhez.
Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabad strand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja az itt nyaralók igényeit.
ÁTADÁS 2023!
JELEN HIRDETÉSBEN ELADÁSRA KÍNÁLT LAKÁS JELLEMZŐI:
-nettó alapterület 60 nm
-nappali+1 szoba szolgálja a kényelmet
-terasz 13,12nm
-negyedik emeleti lakás É-Ny front fekvésű
További információért hívjon bizalommal!
Amennyiben a 7982 számú a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI APARTMAN TÉGLA LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Alapterület (m2) : 60
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 319 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Siófok Ezüstparton panorámás új építésű tégla lakás eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok