Betöltés...

Eladó lakás Siófokon, az Ezüstparzon!

Ár: 188.865.000 Ft

A SIÓFOKI LIDO HOME INGATLANIRODA eladásra kínál EZÜSTPARTON, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, BALATONI PANORÁMÁS, EXKLUZÍV KIVITELŰ LAKÁSOKAT!!!
ÚJ BERUHÁZÁS! 2022-ben megkezdődik egy 100 lakásos lakópark építése. Mindkét épület merőleges a Balatonra, ezért minden lakás Balatonra tájolt erkélyéről biztosított lesz az ÖRÖK PANORÁMA.
A társasház modern, fiatalos, lendületben készül és lakásai minden igénynek megfelelő kialakítással bírnak. A földszinten kertkapcsolatos, az 5. emeleti zárószinten pedig nagy teraszos PENTHOUSE lakások várják tulajdonosaikat. Szintenként minden lakástípus megtalálható, lesz nappali+1 hálós kialakítás, de lesz nagyobb, akár két, három hálószobás családbarát változat is. A lakások hasznos területe nettó 46.84 m2-től 116.77 m2-ig terjed. A lakások ára 79.670.000 és 388.278.000 közötti árfekvésben mozog.
A lakások mellé megvásárolható parkolók és a tárolók egy árban vannak, mindkettő: bruttó 4.445.000,-Ft!

Az LG Multi V-5 hőszivattyús hűtő-fűtő berendezés energetikailag kifejezetten modern megoldás, mely télen és nyáron is kellemes hőérzetet biztosít és akár távolról is vezérelhető. A meleg víz ellátás lakásonként villanybojler segítségével történik.
Az épületben HÁROM lift gondoskodik a lakások kényelmes megközelíthetőségéről.
Zárt udvaron belül elhelyezésre kerül gyermek játszótér, egy kültéri medence és napozóterasz, mely a telek strandhoz közeli felére tervezett.
A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privát-szférát biztosíthassa tulajdonosainak és vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás, naplementés party élvezetéhez.
Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabad strand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja az itt nyaralók igényeit.
ÁTADÁS 2024!
JELEN HIRDETÉSBEN ELADÁSRA KÍNÁLT LAKÁS JELLEMZŐI:
- 5. emeleti
-Keleti tájolású
-hasznos lakótér 97 m2,
-nappali+ 2 hálószoba szolgálja a kényelmet
-terasz 54 m2
További információért hívjon bizalommal!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI VÍZPARTI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!

Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Alapterület (m2) : 97
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 159 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Siófokon, az Ezüstparzon!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok

Hasonló hirdetések