Betöltés...

ELADÓ lakóparki lakás Ménfőcsanakon!

Ár: 49.990.000 Ft

Az ELADÓ lakás Győr Ménfőcsanak, csendes, nyugodt, jellegét tekintve társasházas övezetében található. A lakópark környezete rendezett, könnyen megközelíthető. Buszmegállótól való távolsága gyalog 5 perces séta, autóval az M1-es autópálya kb. 2,5 km-re van.

A társasház 2015-ben, téglából épült, saját zárt udvarral, tárolókkal, felszíni parkolókkal és teremgarázzsal. Az épület szerkezeti és hőtechnikai tervezése és kivitelezése felülmúlja a jelen követelményeit. A lakóközösség igazán kiváló, kedvesek a szomszédok, a lépcsőház tiszta és rendezett.

Az ELADÓ lakás a 3 emeletes társasház 2. emeletén helyezkedik el. Alapterülete 63 nm, melyben egy amerikai konyhás nappali, külön nyíló háló- és dolgozó szoba, egy gardrób, egy előszoba, egy fürdőszoba és külön mosdó található.
Az amerikai konyhás nappaliban ügyesen elkülönülve kapott helyet a konyha, étkező, és a nappali. A konyha praktikusan kialakított, berendezett, a beépített bútor egyedileg tervezett, fiatalos, gépesített, mosogatógéppel, elektromos sütővel, főzőlappal, beépített hűtővel. A konyha, étkező és a nappali bútorai teljesen összhangban vannak. A hálószobában 2 személyes franciaágy és tágas beépített gardróbszekrény található. A teljes bútorzat a vételár részét képezi. Jól kihasználható a két tágas terasz, a 8 nm-es a dolgozó szobából nyílik, a 6,5 nm-es a nappali mellett található.

Az ELADÓ lakás nyílászárói korszerű hang és hőszigeteltek, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt.
A lakáshoz teljesen körbekerített, gondozott, füvesített közös udvar tartozik, melyet a tulajdonosok közösen használhatnak.
Az ELADÓ lakáshoz tartozik egy felszíni parkoló, külön megvásárolható, egy 4 nm-es saját tároló, továbbá egy teremgarázsban lévő kocsibeálló!

Az ELADÓ lakás fűtéséről és a meleg víz ellátásáról gazdaságos házközponti fűtés gondoskodik. A fűtéshez használhatjuk a nappaliban felszerelt klímát is, mely nyáron a lakás hűtésére is szolgál. A jól szigetelt falaknak köszönhetően a ház fűtése gazdaságos, illetve a nyári kánikulában sem igényel jellemzően hűtést.
A lakás fenntartási költségei rendkívül kedvezőek. Az áram egyedi mérőóra alapján, míg a hideg víz, meleg víz és fűtés központi elszámolás alapján fizetendő. Ennek átlag költsége 2022-ben hozzávetőlegesen havi 11.000 Ft volt. Ezen kívül fizetendő még a közös költség, ami garázs, és kert használattal havonta nem éri el a 10 ezer forintot.

Az ELADÓ lakás per-, teher- és igénymentes, az egyik legjobb ajánlat a piacon!

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új tulajdonos rövid időn belül birtokba vehesse, és az álmai otthonára találjon, vagy a befektetésének tökéletes ingatlanát megtalálja!

Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás és környezete az életben még szebb, mint a képeken! Érdemes személyes benyomást is szerezni erről a kivételes adottságú lakásról.

Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg
Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Halász
Alapterület (m2) : 63
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2023.10.17
Eddig megtekintették 97 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "ELADÓ lakóparki lakás Ménfőcsanakon!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: L. Illa