Betöltés...

117 négyzetméteres, 4 szobás, felújított, pincés, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület

Ár: 247.000.000 Ft

Egy kivételes embert keresünk, aki új tulajdonosa lenne egy kivételes, a Budapest, I. kerületében, a Déryné étteremtől 100 méteren belül található, a budai várnegyedre panorámás, 1. emeleti, 117 nm-es, a nappalival egybenyitott amerikai konyhás, 3 különnyíló hálószobával rendelkező, Budapest egyik legjobb (gyakorlott) designere által felújított és berendezett álomlakásnak. Az ingatlan kulcsrakész állapotban van, azonnal költözhető. A ház lakóközössége a tetőteret a ház teljes felújítása, a lift kiépítése, és a belső udvar parkosítása ellenértékeként értékesítette, amely beruházással a ház a környék egyik legpatinásabb épületévé válik, és az értékállósága garantált lesz. Ez az építkezés a szerződés szerint a következő évben kezdődik el. Ez az ingatlan nem csupán egy lakás: a felújítás(ok) által az új tulajdonos prémium minőséget és életszínvonalat, a felújító cég és a ház kora által megbízhatóságot, a lokáció, az egyértelmű értékállóság, és a lakás társadalmi presztízsértéke által előnyöket, és egyúttal hasznokat vásárol.

Helyiségek:
Az ingatlan legnagyobb helyisége, a 45 nm-es, északkeleti tájolású, négy ablakos, étkezővel kialakított amerikai konyhás nappali. A konyha egyik különlegessége az egyedi méretre gyártott bárszekrény, amelybe két hűtőzónás borhűtő került. Emellett sok más különlegességet is megemlíthetnék, a teljesség igénye nélkül, mint például a főzőlap felett elhelyezett csapot, amely a főzéshez hiánypótló. A nappaliban pedig egyedi gipszkarton kerettel kialakított bioetanol kandalló teszi teljessé a hűvös napok hangulatát. A három hálószoba bemutatását a 18 nm-es, különleges, egyedi tapétával megálmodott ún. Master hálószobával kezdem, amely mellett közvetlenül egy káddal, és vécével rendelkező fürdőszoba van. Az eddig említett helyiségek mellett található a második, „Second” hálószoba is, amelynek az egyik jellegzetessége a beépített nagyméretű gardrób. A harmadik hálószoba teljes értékű ifjúsági, vagy vendégszobának felel meg, 140 cm szélességű ággyal, dolgozó funkcióval, és egyedi méretű gardóbszekrénnyel. A vendég-, vagy ifjúsági hálószoba mellett egy Ravak zuhanypanellel és dupla mosdószekrénnyel ellátott fürdőszoba található, amely mellett külön helyiségben kapott helyet a lakás második vécéje. Emellett az ingatlanban van még egy előszobaszekrénynek álcázott rejtett ajtós mosókonyha is, amely a méretéből adódóan nem csak a mosó-, és szárítógép, hanem egyéb elrejtést igénylő funkció (ruhaszárítás, kamra), vagy holmi elkülönítésére alkalmas. Az ingatlan előszobája nagypolgári stílusban fogadja a lakásba érkezőket, beépített előszoba szekrénnyel, konzolasztallal. Pince tartozik a lakáshoz.

Ár és finanszírozás:
Irányár: 247 M Ft. Az ár az összes beépített bútort, lámpákat, beépített gépeket tartalmazza, amelyek az ingatlan berendezésének kb. 60-70%-át alkotják. A mobil bútorok és a dekoráció az ajánlattól függően, megállapodás tárgyát képezik.
Az ingatlan cégnéven van, ezért adásvétel esetén a tulajdonos számlaképes (ÁFA mentes). Per-, és tehermentes. Azonnal költözhető.

Állapot:
Az ingatlan teljesen és mindenre kiterjedően, frissen felújított (2023. december közepén készült el.). Ebbe beletartozik az elektromos hálózat és a vízhálózat teljes felújítása, az elektromos hálózat 3×20 Amperre történő bővítése. A felújítás során a falakat két réteg gipszkartonnal fedték le, amelyek közé szigetelőként tőzeggyapot került, és a nyílászárókat márvány könyöklőkkel ellátott, 3 rétegű, impozáns fára cserélték. Minden ablakra távirányítóval rendelkező elektromos redőny és szúnyogháló került. Továbbá a konyhában, illetve a vendég hálószobában emellett még római roló teszi komfortosabbá az árnyékolást. A melegburkolat halszálka mintában lerakott, olajozott rusztikus tölgy parketta. A konyha beépített BOSCH felsőkategóriás gépekkel (hűtő, sütő, mikró, 80 cm főzőlap, mosogatógép), és Cata elszívóval teljesen gépesített. A lakás klimatizált, a szobákba 4 beltéri egységgel, hűtő-fűtő klíma került. Az ingatlanban emellett alapvetően padlófűtés biztosítja a meleget, amelyet az A energiaosztályú új Ariston One kazán lát el, amely még a meleg víz előállításáért is felelős. A lakáson belül több szobában is kiépítésre került az internetkábel (coax és utp). Higgye el, ebben a lakásban különleges esztétikai élményben lesz része, hiszen az ingatlan teljes területét egyedi design jellemzi. A hirdetésben látható fényképek sajnos nem adják át az a varázslatos miliőt, amit a lakásba belépve megtapasztalhat….Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életérzés.
A lift kiépítése szintén szerepel a ház tervezett fejlesztésében.

Rezsi:
A közös költség díja 24.990.-Ft/hó, amely tartalmazza az összes standard tételt, amely egy társasház működése során fel szokott merülni. Az áram és a gáz használatának elszámolása egyedi mérés alapján történik, fogyasztástól függően.

Parkolás:
Parkolás a környéken közterületen, az Önkormányzatnál tett bejelentést követően 2000-Ft/év. További parkolási alternatívát nyújthat a közelben található Pauler Irodaház mélygarázsa, illetve a környéken az új építésű társasházakban rendszeresen található eladóvá váló gépkocsi beállóhely.

Ajánlás:
Magas igényekkel rendelkezőknek, aktív társasági életet élőknek, akiknek presztízskérdés az ingatlanuk állapota, vagy csak egyszerűen szeretnek jól élni, és ezt meg is tehetik. Az ingatlan a mérete és a hálószobák kialakítása miatt akár többgenerációs otthonnak is alkalmas.

Közlekedés:
Fontos leszögezni, hogy egy belvárosi lakásról van szó, ahonnan a tömegközlekedés a város minden sugara irányába pazar. Elég csak a háztól 2 percre található Alagút utca, vagy 10 perc sétával elérhető Krisztina tér megállóra gondolni, ahonnan az 5-ös, a 105-ös, a 210-es, a 16-os, vagy a 216-os autóbusszal utazhat: keresztül a belvároson. Emellett szintén 2 perc az 56, és 56A villamos megállója, illetve a Déli pályaudvar is 10 perc sétával elérhető (ezáltal Kelenföld 18 perc, ahonnan átszállhat a 4-es metróvonalra).

Infrastruktúra:
Ha fontos önnek, hogy Budapest kulturális élete karnyújtásnyira legyen, akkor ez az ingatlan ideális választás, csakúgy, mint a gasztronómia szerelmeseinek is. A 90 méterre található Déryné étterem mellett több ismert és népszerű étterem, kávézó várja a környéken. Sétatávolságban a Budai Várnegyed és a Budavári Palota által kínált összes élmény, csakúgy, mint a Vérmező, a Gellérthegy, stb. A Mammut Bevásárlóközpont vagy a MOM Park még akár sétálva is, 10-15 percen belül elérhető.

Tekintse meg az ingatlant személyesen, és tegyen árajánlatot.

Várom megtisztelő hívását.
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Budapest I. kerület, Pauler utca
Alapterület (m2) : 117
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 94 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "117 négyzetméteres, 4 szobás, felújított, pincés, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum