Betöltés...

Belvárosi, egyedi téglalakás – lakásként vagy befektetésként. - Székesfehérvár

Ár: 30.800.000 Ft

Belvárosi, egyedi téglalakás – lakásként vagy befektetésként

Székesfehérváron, a Belvárosban, park melletti, 38 m2, 1 szobás, erkélyes, saját tárolós, szép állapotú téglalakás eladó.
A második emeleti lakás egy tágas szobából, konyhából, fürdőszobából és előszobából áll. A szobából egy hangulatos erkélyre léphetünk ki. A konyhába modern kivitelű konyhabútor került beépítésre, amely magába foglalja az elektromos tűzhelyet és sütőt valamint a hűtőt és a mosogatógépet is. Az előszobába a lakásbelsőhöz illő beépített szekrények kerültek. A beltéri és a bejárati ajtó is új, modern kivitelű. A lakás falai és burkolatai ápoltak. A burkolat a szobában parketta, a többi helyiség taposóval borított. A megfelelő hőmérsékletet újracserélt gázkonvektor adja. A lakás ablakai műanyagok. A téglalakáshoz saját tároló is tartozik.
A lépcsőház tiszta, rendezett. A lakók együttműködőek, barátságosak. Az épületet fákkal, bokrokkal beültetett park veszi körül.
Az ingatlan lakásként és befektetésként is nagyon kedvező adottságokkal bír. Állapota, felújítottsága szintén előnyt jelent.
A téglalakás elhelyezkedése kiváló. A történelmi Belváros közelsége, óvodák, iskolák, gyógyszertár, orvosi rendelő, boltok, bevásárló központok, vendéglátóhelyek, bank egyaránt gyalogosan is elérhető. A közlekedés feltételei szintén jók. A lakás körülbelül félúton található a vasútállomáshoz és a buszpályaudvarhoz egyaránt. Parkolni a ház mellett lehet.
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 38
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Komfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Belvárosi, egyedi téglalakás – lakásként vagy befektetésként. - Székesfehérvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence