Betöltés...

Eladó 61 nm-es Téglalakás Jászberény

Ár: 42.500.000 Ft

Szuper  lakás a belvárosban!
Minden szempontból ideális választás ez a városközponti lakás azok számára, akik egy kényelmes, energiatakarékos és biztonságos otthont keresnek városi környezetben.Az ingatlant teljes körűen felújították!A lakásban amerikai-konyhás nappali valamint 2 szoba, előszoba, fürdő és wc található.
Az ingatlan továbbá kitűnő napfényviszonyokkal rendelkezik, ami nemcsak hogy pozitív hatással van a lakók hangulatára, hanem segít csökkenteni a világítás szükségességét a nap folyamán, ami ismét csak kedvező a rezsiköltségekre nézve.

A biztonság egy másik fontos szempont, amire a lakás kiváló megoldást nyújt. A biztonsági ajtó, a kaputelefon rendszer, a szúnyoghálóval szerelt műanyag ablakok és a redőnyök mind hozzájárulnak az Ön és családja nyugalmához és biztonságához.

A lakás előnyeit tekintve ki kell emelnünk a modern fűtési megoldásokat, többek között az elektromos fűtési rendszert és a klíma hűtő-fűtő opciót, amelyek egész évben kellemes hőmérsékletet biztosítanak az otthonában. A lakás energiahatékonyságát tovább növeli a belső szigetelés, ami segít csökkenteni a rezsiköltségeket és fenntarthatóbbá teszi az ingatlan használatát.
Megvételre kínálunk tehát egy téglaépítésű, napfényes lakást, amely kiváló választás lehet mindazok számára, akik egy otthonos és gazdaságos megoldást keresnek városi környezetben.Szeretné megtekinteni a lakást? Kérem keressen és megmutatom Önnek!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!
Tulajdonságok
Település: Jászberény
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 61
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 61 nm-es Téglalakás Jászberény" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Jászberény