Betöltés...

Prémium Szürkésbarna Deszkák bútorfólia 67,5cm x 2m

Ár: 9.490 Ft



Ezúton bemutatjuk neked a Prémium Szürkésbarna Deszkák bútorfóliát, amely egy igazán kiváló minőségű termék a bútorfelújítás terén. A deszkák lenyűgöző szürkésbarna színnel rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek a modern és elegáns belső terekhez.



A Prémium Szürkésbarna Deszkák bútorfólia cikkszáma: 53355. Ezt a terméket úgy terveztük, hogy egyszerűvé és könnyebbé tegye a bútorfelújítást. A fólia mérete 67,5cm x 2m, így bőségesen elegendő akár nagyobb bútorok bevonásához is.



A termék magas minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az anyagot gondosan válogattuk, hogy ellenálljon a mindennapi használat során jelentkező kopásnak és karcolásnak. Emellett könnyen tisztítható, így mindig ragyogóan újnak fog kinézni.



A Prémium Szürkésbarna Deszkák bútorfólia egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Csak húzd le a védőréteget, és könnyedén illeszd fel a bútorfelületre. A fólia öntapadós felülete biztosítja, hogy erőteljesen tapadjon a bútorra, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig tökéletesen tartani fog.



Ez a termék rendkívül sokoldalú, így számos lehetőséged van a felhasználására. Felújíthatod a konyhaszekrényeket, éjjeliszekrényeket, polcokat, asztalokat és még sok más bútort a saját stílusodnak és ízlésednek megfelelően. Válaszd ezt a Prémium Szürkésbarna Deszkák bútorfóliát, hogy egy pillanat alatt megújíts minden bútort otthonodban!



Ne habozz tovább, vedd meg most a Prémium Szürkésbarna Deszkák bútorfóliát, hogy otthonodat új életre keltsd! Nézd meg csodálatosan modern és elegáns hátteret nyújt a bútoraidnak. Vásárold meg most, és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Prémium Szürkésbarna Deszkák bútorfólia 67,5cm x 2m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: