Betöltés...

Prémium OLD WOOD bútorfólia 67,5cm x 2m

Ár: 9.490 Ft



Drága vásárló, örülök, hogy rátaláltál a Prémium OLD WOOD bútorfóliára! Ez az álomkategóriájú termék, amely a legmagasabb minőséget képviseli a bútorfóliák terén. A cikkszáma 56128, így könnyen beazonosíthatod és beszerezheted ezt az egyedülálló darabot.



A Prémium OLD WOOD bútorfólia egy igazi mester darab - 67,5 cm szélességben és 2 méter hosszúságban érkezik, hogy tökéletesen megfeleljen bútoraid felújításához és új designok létrehozásához. A lenyűgöző fa mintázata a régi idők hangulatát idézi, összekapcsolva a modern kivitelezéssel, ezáltal egyedülálló felületet biztosítva bútoraiddal szemben.



A Prémium OLD WOOD bútorfólia legnagyobb erőssége az, hogy megbízható védelmet nyújt a kisebb karcolásoktól és kopástól, ugyanakkor könnyen tisztítható és antisztatikus hatással bír. Nem csak a megjelenését tekintve igazán különleges, de hosszú távon is kifogástalan marad. Élvezheted a bútoraid megújult kinézetét éveken át.



Az OLD WOOD bútorfólia a hobbikárpitosok kedvence is lett, mivel a magas minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően könnyen formázható és simán illeszthető a bútorok különböző felületeire. Az öntapadós rétege úgy van kialakítva, hogy ne hagyjon maradványt a bútorainkon, így felhelyezése gyors és egyszerű. Mentsd meg pénzt és időt a professzionális bútorfelújítás helyett, és fedezd fel ezt a kiváló minőségű bútorfóliát, amellyel saját otthonodban alkothatsz.



Megjelenése mellett ugyanúgy fontos az is, hogy a Prémium OLD WOOD bútorfólia könnyen kezelhető legyen. Éppen ezért, magyar nyelvű, egyszerűen követhető használati utasítással érkezik, ami megkönnyíti a felhelyezést. Szakértőnk is elérhető, ha bármilyen kérdésed merülne fel.



Ne várj tovább! Tegyél egy lépést a szép és stílusos otthonod felé. Szerezd be a Prémium OLD WOOD bútorfóliát most és hozz létre egyedi, modern és elegáns környezetet, amely mindig elkápráztatja a vendégeket. Ne feledd, ez a prémium minőségű bútorfólia korlátozott mennyiségben érhető el, így gyorsan dönts és foglald le a saját darabodat.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Prémium OLD WOOD bútorfólia 67,5cm x 2m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: