Betöltés...

Prémium Antracit Mikrocement dekorfólia 67,5cm x 15m

Ár: 39.990 Ft



Ezúton szeretnénk bemutatni a prémium minőségű Antracit Mikrocement dekorfóliát, amely ideális választás a modern és elegáns megjelenést keresőknek. A termék cikkszáma 56513, és mérete 67,5 cm x 15 m, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és precízen alkalmazd a kívánt felületekre.



Az antracit szín a szürke árnyalata, amely a lakberendezési projekteknél rendkívül népszerűvé vált. Ez az elegáns és időtlen árnyalat tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista és ipari stílusú enteriőrökhöz. A prémium minőségű mikrocement dekorfólia pedig hozzájárul a belső terek egyedi és kiemelkedő megjelenéséhez.



A termék könnyen felhasználható, és a kiváló minőségű anyaga biztosítja a tartósságot és ellenállóságot. Nem szükséges szakember segítségét kérni a felhelyezéshez, mert egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Az Antracit Mikrocement dekorfólia öntapadós, így nincs szükség ragasztóra vagy bonyolult felszerelésre. Csak vegyél egy tiszta felületet, és helyezd fel a fóliát a kívánt területre.



A 67,5 cm x 15 m-es méretek lehetővé teszik, hogy akár nagyobb felületeket is befedj a dekorfóliával. Legyen szó egy teljes falról, egy sarokról vagy egy bútorról, ez a méret ideális választás a kreatív belsőépítészek és tervezők számára. A fólia vékony, így nem növeli meg túlzottan a fal vastagságát és a bútorok méretét sem. Ez egy kényelmes és praktikus megoldás, amely nemcsak esztétikailag, hanem funkcionálisan is előnyös.



Annak érdekében, hogy a vásárlási élményed még kielégítőbb legyen, figyelembe vesszük az SEO kulcsszavakat és profi vásárlásösztönző szöveget is. A Prémium Antracit Mikrocement dekorfólia egy kiváló minőségű termék, amelyet a legmagasabb szabványok szerint gyártottak. A tartós anyag, a könnyű felhasználhatóság és a modern dizájn garantálják a elégedettségedet.



Ne habozz tovább, hanem tedd egyedivé otthonodat vagy irodádat az Antracit Mikrocement dekorfólia segítségével. Légy egy profi belsőépítész te magad! Vedd meg a Prémium Antracit Mikrocement dekorfóliát most, és élvezd az eleganciát és a kreativitást, amit ez az esztétikai csodaszer nyújt!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Prémium Antracit Mikrocement dekorfólia 67,5cm x 15m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: