Betöltés...

Jenő gazdit keres

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szerető, gondos gazdit keres a képeken látható cica, Jenő.
Jenő kb.5 éves, több mint 5 kilós, hatalmas ivartalanított kandúr. Kedves, emberi társasághoz és kézhez szokott cica. Szobatiszta, játékos, de nem rongálós. Nyugodt, kiegyensúlyozott állatka, aki gyerekekkel is jól kijön. Ételben nem válogatós.
Előző tulajdonosától állatvédő szervezetek hozták el Jenőt, mert sérülése és fülbetegsége több mint egy évig kezelés nélkül volt hagyva. Jenő sebe és füle műtétekkel és kezelésekkel teljesen rendbe lett téve, valamint a kijárós létről át lett szoktatva szobacicává.
Jenő sajnos FIV pozitív, de erős fizikumú, jó állapotú cica. A vírus átadásának elkerülése érdekében kizárólag lakásban tartásra vihető, csak másik FIV-es cica mellé, vagy egyedüli cicának.
Jenőt az előzmények (elkobzott cica) miatt csak leinformálható helyre adjuk. Előzetesen szeretnénk megnézni, hogy hova kerül és kérjük a jövőbeni kapcsolattartás vállalását (természetesen nem kívánjuk heti rendszerességgel zaklatni új gazdáját, de néhány havonta szeretnénk érdeklődni hogyléte felől, esetleg mailben képeket kérni róla…).
Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet: 06 30 456 2173
(Megtekinthető Budapesten.)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Macskafajta: Házi
 
Eddig megtekintették 282 alkalommal

Macska rovaton belül a(z) "Jenő gazdit keres" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: