Betöltés...

Joyroom 360 Teljes tok első és hátsó tok iPhone 13 Pro Max + edzett üveg tempered glass kijelző védő szürke (JR-BP928 tranish)

Ár: 4.090 Ft

Joyroom 360 teljes tok borító iPhone 13 Pro Max hát- és elülső borítás + edzett üveg szürke (JR-BP928 matt) Egy tökéletesen illeszkedő tok az alapja a telefon hatékony védelmének. Ön egy modern készülék tulajdonosa? Kínálatunkban egy kiváló minőségű, kompatibilis 2 az 1-ben szettet talál, amely tökéletesen védi az okostelefon hátlapját, oldalait, előlapját és éleit. Nyugodt lehet a mindennapi használatot illetően - nem jár mechanikai sérüléssel. Ezenkívül a telefon védve van a szennyeződésektől (zsírfoltok, ujjlenyomatok) és a karcolásoktól. Egy masszív tok divatos dizájnnal Elegáns tok nagy ütésállósággal, csúszásmentességgel és merevséggel. Biztosan megfelel az Ön elvárásainak! TPU műanyag és szilikon kombinációjából készült, amely egyszerre garantálja a merevséget és a rugalmasságot, lehetővé téve a kütyü tökéletes illeszkedését egy adott készülékmodellhez, az okostelefon előlapját pedig tökéletesen illeszkedő edzett üveg védi. Az így rögzített telefon teljesen biztonságos! A készlet ütés- és ütésálló Biztosan nem egyszer dobja a telefont a táskájába vagy a hátizsákjába, vagy üti le óvatlanul a kanapéról. A Joyroom 360 Full Case toknak köszönhetően nem kell aggódnia a készülék műszaki állapota miatt, vagy amiatt, hogy a sérülések következtében a külseje sérülni fog. A tok és az üveg úgy lett kialakítva, hogy összeszerelés után egy egészet alkotnak, így nem találsz majd ütéseknek és porfelhalmozódásnak kitett réseket! A legfontosabb jellemzők: Ultravékony - a tok vastagsága mindössze 0,76 mm. A tok megerősített sarkai Tökéletes illeszkedés - nincs rés az üveg és a tok között Nem érzékeny az ujjlenyomatokra, karcolásokra és foltokra

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Joyroom 360 Teljes tok első és hátsó tok iPhone 13 Pro Max + edzett üveg tempered glass kijelző védő szürke (JR-BP928 tranish)" című hirdetést látja. (fent)