Betöltés...

Insta360 Flow Standalone Gimbal (szürke)

Ár: 90.310 Ft

Insta360 Flow Standalone (szürke)Készítsen még jobb videofelvételeket a telefonjával.
Az Insta360 Flow egy innovatív okostelefon gimbal, amely 3 tengelyes stabilizációt, fejlett AI nyomkövető technológiát és számos intelligens funkciót kínál.
Nagy teljesítményű 2900mAh-s akkumulátorával az üzemideje eléri a 12 órát.
A készülék beépített szelfibottal és állvánnyal is rendelkezik, így számos forgatókönyvhöz tökéletes.
A stabilizátor powerbankként is funkcionálhat. Páratlan stabilizációAz Insta360 Flow-val könnyedén készíthet lenyűgöző felvételeket.
A gimbal AI követést és 3 tengelyes stabilizációt használ, hogy még a legdinamikusabb felvételeknél is elképesztő simaságot biztosítson.
Akár eredeti utazási felvételeket készít, akár imádnivaló háziállatok játékidejét rögzíti, vagy gyermeke fociedzését örökíti meg, mostantól könnyű fantasztikus eredményeket elérni! Élvonalbeli követési technológiaAz Insta360 Flow segítségével könnyedén a kép középpontjában tarthatja a kiválasztott témát.
A kardán támogatja a fejlett Deep Track 3.0 nyomkövető technológiát, így könnyedén rögzítheti a kijelölt célpontot.
Olyan további funkciókat is kínál, mint a zoomkövetés és a lassított mozgáskövetés.
Van Live mód is, amely az élő közvetítések során jól jöhet.
Mi több, még ha a kiválasztott téma rövid időre el is tűnik a képből, a Flow automatikusan folytatja a követést, amikor csak lehetséges! Minden egybenAz Insta360 Flow nem csak egy stabilizátor - ez a sokoldalú eszköz számos más funkciót is képes ellátni.
A beépített állvány megkönnyíti a vlogok vagy oktatóanyagok rögzítését, a hidegcipő-adapter pedig további kiegészítők, például mikrofon rögzítését teszi lehetővé.
Egy szelfibot is rendelkezésre áll, amelynek maximális hossza 215 mm, így könnyedén elkészítheted a tökéletes szelfit vagy csoportképet! A Flow powerbankként is bizonyítani fogja értékét - még a telefonodat is töltheted vele felvétel közben. Még kényelmesebb a használatAz Insta360 Flow-val mindig készen állsz az akcióra.
A gimbal nagyon kényelmesen használható, és lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elkezdhesse a filmezést.
Mindössze annyit kell tennie, hogy kibontja, és a mágneses rögzítő segítségével rögzíti a telefonját! Ráadásul iPhone-ok esetében az Insta360 alkalmazás automatikusan felismeri a stabilizátort, és ennek megfelelően értesítést küld.
A Flow támogatja a gesztusvezérlést is.
Így például felállíthatja a beépített állványra, majd könnyedén elindíthatja a felvételt! Egyszerűsített felvételekÉrvezze a nagyobb szabadságot.
A Flow egy speciális SmartWheel kerékkel van felszerelve, amely kényelmes hozzáférést biztosít számos hasznos funkcióhoz.
Használhatja például a videó lejátszásához, a felvétel vezérléséhez és a rendelkezésre álló gimbal üzemmódok közötti váltáshoz.
Auto módban például a stabilizátor automatikusan az Ön mozgásához igazítja a beállításait, míg az FPV módban dinamikus, drónszerű videókat készíthet. Próbálja ki a rendelkezésre álló módokatEredeti tartalmakat készíthet nagyobb erőfeszítés nélkül.
Az Insta360 alkalmazás rengeteg klassz funkciót kínál, hogy megkönnyítse a dolgodat! A Shot Genie több mint 80 sablon közül választhatod ki a tökéletes felvételt, míg a Hoop mód tökéletes a kosárlabdameccsek felvételéhez.
A Panoráma segítségével a teljes tájat megörökítheted, a Dolly Zoom segít a nagyszerű hollywoodi hatás elérésében, a TimeShift pedig megkönnyíti a hiperlapse felvételek készítését.
A Motion Timelapse is elérhető.
Az elkészült videók a FlashCut segítségével szerkeszthetők.
Insta360 Flow stabilizátor
Mágneses telefontartó
Fogantyú borító
Töltőkábel (USB-C-ről USB-A-ra)
Védő tok
Gyorstalpaló útmutató
Garanciakártya
Márka
Insta360
Modell
Flow
Szín
Szürke
Súly
Kardán: kb.
369g;Mágneses telefontartó: 32g;
Méretek (mágneses tartó nélkül, összecsukott állvánnyal)
Összecsukva: 269,4 x 73,6 x 69,9mm;
A kompatibilis okostelefonok vastagsága
6.9-10mm
A kompatibilis okostelefonok szélessége
64-84mm
A kompatibilis okostelefonok súlya
130-300g
Port
USB-C
Beépített szelfibot hossza
215mm
A beépített állvány méretei
Hossza kibontva: Átmérője kibontva: 80mm;Átmérő kibontva: 80mm: 187,6mm;
Akkumulátor kapacitás
2900mAh
Működési idő
Legfeljebb 12 óra* Szobahőmérsékleten (25°C) teszteltük, amikor a kardán teljesen kiegyensúlyozott volt, és sík felületre helyeztük.
Töltési idő
Kb.
2 óra (5V / 2A)
Működési hőmérséklet
-10°C és 40°C között.
Töltési hőmérséklet
0°C és 40°C között
A kardán mechanikai tartománya
Pan: -230° és 100° között; Roll: -150° és 180° között; Tilt: -100° és 82° között;
Max.
vezérlési sebesség
120°/s
Bluetooth verzió
5.0
Kompatibilitás
iOS: A11 vagy újabb A11 chipkészlettel és iOS 11-es verzióval rendelkező készülékek.0 vagy újabb, például iPhone SE 2, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini;Android:Az alábbi követelményeknek megfelelő készülékek:Kirin 980 vagy magasabb chipkészlettel rendelkező eszközök, beleértve a Huawei Mate 20, P30 és magasabb;Snapdragon 845 vagy magasabb chipkészlettel rendelkező eszközök, beleértve a Samsung Galaxy S9, Xiaomi Mi 8 és magasabb;Exynos 9810 vagy magasabb chipkészlettel rendelkező eszközök, beleértve a Samsung Galaxy S9, S9+, Note9 és magasabb;Tensor chipkészlettel rendelkező eszközök, beleértve a Google Pixel 6;Megjegyzés: a funkcionalitás eszközönként változhat.
Kérjük, vásárlás előtt tekintse meg az insta360.com oldalon elérhető teljes kompatibilitási listát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Insta360 Flow Standalone Gimbal (szürke)" című hirdetést látja. (fent)