Betöltés...

BMW BMHCP14X22RSEPK iPhone 14 Pro Max 6.7" fekete bőr tok kártyatartóval

Ár: 15.900 Ft



.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;} BMW bőr kártyafoglalat A népszerű BMW autóipari konszern márkájával aláírt telefontok egy elegáns és stílusos termék, amely ötvözi a klasszikust a modernitással. A tok modern, dizájnos megjelenésű. A termék esztétikája vonzza a figyelmet, és nagyon vonzónak érezhető. Egyedi, stílusos iPhone tok, amely a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Finom és puha bőr, amely a tok megerősített hátlapját borítja. A fekete tok rugalmas oldalakkal rendelkezik a könnyű felszerelés érdekében, amelyek pontosan illeszkednek a telefonhoz, ugyanakkor kényelmes hozzáférést biztosítanak a készülék gombjaihoz és portjaihoz. A precízen elkészített tok alkalmazkodik a készülékhez, és tökéletes védelmet nyújt a véletlen sérülésekkel szemben. A belső mikroszálas bélés hatékonyan védi az iPhone hátlapját a mikrokarcolásoktól.
A finoman megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera objektívje körüli megemelt külső élek pedig az optikát védik a töréstől vagy a karcolásoktól. A tok két varrott zsebbel rendelkezik, amelyek praktikus rejtekhelyként használhatók a fizetési kártyák vagy dokumentumok számára. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a stílust, a minőséget és a praktikumot. A tok elegáns kialakításának köszönhetően szinte bármilyen stílushoz illik. Kiváló választás azoknak, akik elegáns, ugyanakkor praktikus módon szeretnék megvédeni telefonjukat. A termék a BMW licenc alapján készült Kollekció Bőr kártyafoglalat Típus Hardcase Anyag TPU / PC / természetes bőr Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 14 Pro Max 6.7"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BMW BMHCP14X22RSEPK iPhone 14 Pro Max 6.7" fekete bőr tok kártyatartóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok