Betöltés...

Kingxbar Katie sorozat stílusos mágneses tartó állvány okostelefonhoz rózsaszínű

Ár: 13.900 Ft



Kingxbar Katie sorozat stílusos mágneses tartó állvány okostelefonhoz rózsaszínű Az okostelefonok teljesítményének növekedése gyakran együtt jár méretük növekedésével. Gyakran előfordul, hogy egy okostelefont csak egy kézzel nehéz használni. A nagy méretek miatt a készülék könnyen kieshet a kezünkből. A Kingxbar egy nagyszerű megoldást mutat be, amely megkönnyíti, hogy a készüléket a kezében tartsa, valamint állványként is tökéletes. A Katie Series tartó egyszerű módon növeli a telefon használatának kényelmét. Kompatibilis minden MagSafe technológiával felszerelt okostelefonnal (iPhone 12-es sorozat és újabb). A telepítés közvetlenül az okostelefon házához történik, amelynek köszönhetően a fogantyú lehetővé teszi, hogy könnyen használhassa az okostelefonját egy kézzel. Ha azonban állványra van szüksége a készülékéhez, egyszerűen kibontja a gyűrűt, és kényelmesen elhelyezi a kiválasztott helyen.
A termék funkcionalitása kéz a kézben jár a gyönyörű megjelenésével. Amikor az ujján viseli, úgy néz ki, mint egy elegáns gyűrű - csodálatos hasznos kütyü és ízléses kiegészítő egyben!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Kingxbar Katie sorozat stílusos mágneses tartó állvány okostelefonhoz rózsaszínű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: