Betöltés...

Samsung SM-R930NZEAEUE Galaxy Watch6 Okosóra, Bézs

Ár: 99.990 Ft

A téged legjobban ismerő óra visszatért egy még személyre szabottabb egészségélménnyel, még fejlettebb alvásfigyeléssel. Kezdd a napodat egy jó éjszakai alvással! Az alvásfigyelő funkció már elérhető a Galaxy Watch6 okosórán! Ismerd meg az éjszakáidat, hogy kihozd a legtöbbet a napjaidból! Viseld a Galaxy Watch6 órádat az ágyban is, és figyeld az éjszakai alvási szakaszokat, az alvási pontszámot és az alvás következetességét a jobb alvás érdekében! Most már közvetlenül az órádon is elérheted az alvástréninget, így azonnal megtekintheted a javaslatokat a csuklódon.

Készülj fel a Cikluskövetéssel!
Hangolódj az egészségedre és a testedre! A Natural Cycles˚ által támogatott Cikluskövetés a csuklón mért éjszakai bőrhőmérséklet alapján, ami alvás közben történik, megjósolja a menstruáció és más ciklusok időpontját. Tervezz előre a Galaxy Watch6 segítségével.

Szívmonitorozó csomag, ami vigyáz rád
Csökkentsd aggodalmaidat egy szívmonitorozó csomaggal, ami nyugalmat ad neked, így a napi teendőkre tudsz koncentrálni! A beépített fotopletizmográfia érzékelő periodikusan méri a szívverésedet és a szívritmusodat, amíg viseled a Galaxy Watch6-ot és riasztást ad, ha a szívverésed túl magas vagy túl alacsony. Emellett értesítést is küld, ha rendszertelen szívritmust érzékel és javasolja, hogy végeztess el egy EKG ellenőrzést, amely részletesebben megvizsgálja a szívritmusodat.

Adj hozzá egy gyors vérnyomás-ellenőrzést fitnesz rutinodhoz!
Tartsd meg egészséges életmódodat azzal, hogy mindennapi rutinodhoz hozzáadod a gyors vérnyomásmérést. Mérd és kövesd nyomon vérnyomásodat a Galaxy Watch6-tal! A használathoz nincs szükség extra eszközökre.

Ismerd meg testedet alaposan a BIA segítségével!
Hagyd a nehézkes gépeket, gyűjts adatokat a testedről bármikor, a Bioelektromos impedancia analízis (BIA) érzékelő segítségével a Galaxy Watch6-on! Ezek a mérések segítenek neked adatalapú megközelítést alkalmazni a tested és egészséged jobb monitorozásához, valamint a személyre szabott fitneszcélok meghatározásához.

Biztonsági funkciók a nyugalmad érdekében
Az órád készenléti állapotban van vészhelyzet esetén. Ha elesel, az Esésérzékelés észleli és megkérdezi, szükséged van-e segítségre. Más vészhelyzetek esetén egyszerűen nyomd meg ötször a kezdőgombot, hogy SOS jelzést küldj a segélyszolgálatnak. Amikor megérkezik a segítség, egyetlen érintéssel gyorsan elérheted orvosi adataidat a lezárt képernyőről. Nyugodj meg, most jó kezekben vagy!

Edzéskövetés fitnesz céljaidhoz
Jegyezd fel minden fizikai teljesítményedet, és ellenőrizd a haladást a Galaxy Watch6 segítségével! Kövesd nyomon mozgásodat több mint 90 edzésen keresztül, beleértve a beltéri úszást és a jógát, vagy akár saját egyéni edzésprogramot is létrehozhatsz Elfelejtetted elindítani? Az órád automatikusan felismeri és rögzíti a kiválasztott edzéseket, például futást, sétát, és mostantól még biciklizést is, hogy ne veszítsd el az értékes adatokat.

Egészséges versengés a barátok és a család között
Indíts kihívásokat, és hagyd, hogy ragyogjon a versengő oldalad! Hívd meg edzőtársaidat, és bátorítsátok egymást az extra mérföld megtételére! Ünnepeljétek együtt a fejlődést, az elért célokat és a személyes legjobb eredményeket!

Készíts távoli
fényképeket az órádról a Galaxy Z Flip5-ön!
Párosítsd az órádat a Galaxy Z Flip5-tel, hogy közelről vagy távolabbról is rögzíthesd a fontos pillanatokat! A Galaxy Z Flip5 Hajlított módja és a Kameravezérlő lehetővé teszi, hogy könnyedén váltogathass a fényképezés és videózás között. Közelíts vagy távolíts, mindezt a csuklódon kényelmesen végezheted! Ezután érintsd meg az órádon lévő rögzítés gombot a fénykép elkészítéséhez.

Jellemzők:
- Színe: Bézs
- Stílus: Alkalmi
- Kompatibilis operációs rendszer: Android
- Szíj/karperec anyaga: Szilikon
- Szíj/karperec színe: Fekete
- Készülékház anyaga: Alumínium
- Tok színe: Fekete
- Kapcsolódás: Wi-Fi, GPS, NFC, Bluethooth
- Csomag tartalma: 1 x Smartwatch
- Márka kompatibilitás: Univerzális
- Modell kompatibilitás: Univerzális
- Operációs rendszer: Wear OS by Samsung
- Súly: 28.7 g
- Kijelzés: Digitális
- Kijelző típusa: AMOLED
- Kijelző méretei: 40 mm
- Kijelző típusa: Kerek
- RAM memória kapacitás: 2 GB
- Tárolókapacitás: 16 GB
- Nyomon követett tevékenységek: Lépések, ébresztő óra, Pulzus
- Szenzorok: Légnyomásmérő, Iránytű, Gyro-érzékelő, Akcelerométer, Környezeti fényérzékelő
- Technológia: Smart

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung SM-R930NZEAEUE Galaxy Watch6 Okosóra, Bézs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Gps
Tok