Betöltés...

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 8GB RAM Mobiltelefon, White Titanium

Ár: 559.990 Ft

Bemutatjuk a 120 HZ-es, 6,1 colos iPhone 15 Pro-t és az extranagy 6,7 colos iPhone 15 Pro Max-ot. Ütközésészlelés funkció. Titánium bevonat. Minden eddi­ginél hosszabb aksiüzem­idő. És még bámulatosabb felvételek gyenge fény­nél. Az iPhone 15 Pro az első iPhone, amelyhez űrtechnológiai minőségű titánt használtunk, méghozzá a Mars-missziók űrjárműveihez is alkalmazott ötvözetet. A titán szilárdság-tömeg aránya az egyik legjobb a fémek között, így eddigi legkönnyebb Pro-modelljeinket alkothattuk meg belőle. Amint kézbe veszel egyet, érezni fogod a különbséget. Ez az Apple GPU-k történetének eddigi legnagyobb átalakulása. Az A17 Pro 6 magos GPU, a korábbiakét magasan felülmúló grafikai teljesítményével teljesen új fejezetet nyit az iPhone-chipek történetében. A hihetetlenül részletgazdag környezetekkel és még valósághűbb karakterekkel a mobilos játékok lenyűgözően mutatnak és teljesen magukkal ragadnak. Az iparágban egyedülálló gyorsaságával és hatékonyságával az A17 Pro külön sebességkategóriát teremt. A bámulatosan rugalmas képkomponálástól a portrék új generációjáig – legnagyobb teljesítményű iPhone-kamerarend­szerünkkel lenyűgöző dolgokra leszel képes. Az iPhone 15 Prón többféle fókusztávolsággal fotózhatsz. Mintha mindig hét professzionális objektív lenne a zsebedben. Az eddigi legfejlettebb 48 megapixeles fő kamerával szupernagy felbontású, még részletesebb és színekben gazdagabb fotókat készíthetsz.
A különbség igazán szembetűnő lesz a portréidon. És többé már nem kell külön átváltanod Portré módra. Ha embereket, kutyákat vagy cicákat fotózol, az iPhone automatikusan rögzíti a mélységélesség-adatokat. Így azonnal megnézheted a fotódat portréként, művészien elmosott háttérrel, vagy később, a Fotók appban is láthatod, hogy mutat ebben a formában. Az iPhone 15 Pro Maxhoz kompakt Pro kamerarendszerünkbe egy ötszörös nagyítású telefotókamerát terveztünk, az iPhone történetének eddigi legnagyobb optikai zoomjával.

Mostantól távolabbról is élesebb fotókat készíthetsz – például egy zseniális képet a barátaidról vagy a gyereked focimeccsen lőtt góljáról. 5-szörös optikai zoom a 120 mm-es lencsével. A vadonatúj Művelet gombbal kedvenc funkciód egy gombnyomásra van. Miután beállítottad a választott funkciót, eléréséhez nyomd meg hosszan a gombot.

Alapértelmezés szerint a Művelet gombbal a Csengő és a Csendes üzemmód között válthatsz. Ha másik funkciót választasz ki hozzá, a Vezérlőközpontból némíthatod le az iPhone-odat. Vagy használhatsz fókuszszűrőket, melyekkel automatikusan Csendes üzemmódba teheted.

Bármivel foglalkozol, a Művelet gomb mindig készen áll. Elérheted vele a Kamerát egy spontán szelfihez. Felvehetsz egy gyors hangjegyzetet. De akár a Parancs opciót is választhatod, mellyel megnyithatsz egy tetszőleges appot, vagy elvégezhetsz egy sor műveletet – felkapcsolhatod például a lámpákat a nappalidban, és elindíthatod a zenét.Az iPhone 15 Pro számtalan fejlett új funkciója mellett is nagyszerű egész napos üzemidőt kínál.

Az iPhone 15 Pro Maxon akár 9 órával hosszabb ideig nézhetsz videókat, mint az iPhone 12 Pro Maxon. Az iPhone 15 Pro képes érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért, és segélyhívást indítani a 112-es számra, valamint értesítést küldeni a vészhelyzeti kontaktjaidnak.

Jellemzői:
- Színe: Fehér
- Telefon típusa: Okostelefon
- SIM kártya foglalat: Dual SIM
- SIM típus: nano-SIM, eSIM
- Operációs rendszer: iOS
- Kapcsolódás: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC, Vezeték nélküli töltés
- Bluetooth verzió: 5.3
- Operációs rendszer verziója: iOS
- Processzor modell: Apple A17 Pro
- Processzormagok száma: 6
- Érzékelők: Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Iránytű, Arcfelismerés, Közelség érzékelő
- Méretek: 76.7 x 8.3 x 159.9 mm
- Súly: 221 g
- Egyéb: 5G
- Technológia: 2G, 4G, 3G, 5G
- Védelem: Vízálló, Porálló
Kijelző:
- Kijelző mérete: 6,7"
- Kijelző felbontása: 2796 x 1290 pixel
- Kijelző technológia: OLED
- Kijelző típusa: Kapacitív Super Retina XDR OLED
- Képfrissítési frekvencia: 120 Hz
- Dynamic Island
- Akár 120 Hz-es adaptív frissítési gyakoriságot biztosító ProMotion technológia,
- HDR‑kijelző
- True Tone technológia,
- Széles szín­tartomány (P3)
- Haptikus érintés, 2 000 000:1 kontrasztarány (tipikus)
- Maximális fényerő (tipikus)1000 nites
- Maximális fényerő (HDR): 1600 nites
- Maximális fényerő (kültéri): 2000 nites
- Képpontsűrűség: 460 ppi
- Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat
- Maximális video felbontás: 3840 x 2160 @ 60 fps

Memória:
- Processzor típusa: SoC/CPU: Apple A17 Pro
- Processzormagok száma: 6
- Processzor sebessége: 3.78 GHz
- RAM: 8 GB
- Belső memória mérete: 256 GB

Csatlakoztathatóság:
- Wi‑Fi
- AirDrop
- iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás
- Bluetooth 5.0
- Csatlakozók: USB Type-C

Fotó, videó:
- Előlapi kamera felbontása: 12 MPx
- Első hátlapi kamera felbontása: 48 MPx
- Második hátlapi kamera felbontása: 12 MPx
- Szupernagy felbontású (24 és 48 megapixeles) fotók
- Pro kamerarendszer: 48 megapixeles fő kamera, ultraszéles, telefotó
- Továbbfejlesztett portrék fókusz- és mélységállítással
- Optikai zoom: Akár 5x

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 8GB RAM Mobiltelefon, White Titanium" című hirdetést látja. (fent)