Betöltés...

Apple iPhone 15 Pro Max 512GB 8GB RAM Mobiltelefon, Natural Titanium

Ár: 734.490 Ft

Az iPhone 15 Pro Max az első iPhone, amelyhez űrtechnológiai minőségű titánt használtunk, méghozzá a Mars-missziók űrjárműveihez is alkalmazott ötvözetet. A titán szilárdság-tömeg aránya az egyik legjobb a fémek között, így eddigi legkönnyebb Pro-modelljeinket alkothattuk meg belőle. A titánszegélyt szilárdtest-diffúziós eljárással rögzítjük az új belső alumíniumkerethez. Az iparágban elsőként alkalmazott innovatív folyamat részeként termomechanikus eljárással hihetetlenül erős kötést alakítunk ki a kétféle fém között. Amint kézbe veszel egyet, érezni fogod a különbséget.

A belső keret 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készül, így hozzájárul az újrahasznosított anyagok felhasználásához termékeinkben, és 2030-as klímacéljaink megvalósításában is segít. Az iPhone 15 Pro Max fejlett Super Retina XDR-kijelzője támogatja a ProMotion technológiát. 120 Hz-re növeli a frissítési frekvenciát, amikor kiemelkedő grafikai teljesítményre van szükséged, máskor pedig csökkenti, hogy energiát takarítson meg. A Dynamic Island kiemeli az értesítéseket és az élő tevékenységeket, hogy akkor se maradj le róluk, ha épp mással vagy elfoglalva. Könnyedén megtudhatod például, hol tart a megrendelt ételed, megnézheted a repülőjáratod legfrissebb információit, vagy figyelheted az időzítődet.A mindig bekapcsolt kijelzőn bármikor rápillanthatsz a zárolási képernyő tartalmára – még koppintanod sem kell a friss információkért. Fejlett algoritmusaival az iPhone érzékeli, ha épp a zsebedben vagy kijelzővel lefelé van, és ilyenkor elsötétül, hogy kímélje az akkumulátort.

A Készenlét új, teljes kijelzős élményt kínál az iPhone-on, távolabbról is könnyen áttekinthető információkkal. Fordítsd az oldalára töltés közben, hogy mutassa az időt, a kedvenc fotóidat vagy a widgetjeidet. A mindig bekapcsolt kijelzőn folyamatosan látható marad, amit megjelenítesz rajta, éjjelre azonban elhalványul, hogy nyugodtan alhass. A bámulatosan rugalmas képkomponálástól a portrék új generációjáig – legnagyobb teljesítményű iPhone-kamerarendszerünkkel lenyűgöző dolgokra leszel képes. A fejlett quad pixel érzékelő a körülményekhez alkalmazkodva a maximumot hozza ki a 48 megapixeles felbontásból, így félhomályban is döbbenetesen részletgazdag fotókat készíthetsz. A kétszeres nagyítású telefotókamerával pedig még közelebb hozhatod a témát. Az új Photonic Engine egy szupernagy felbontású kép legjobb képpontjait kombinálja egy másik, fénygyűjtésre optimalizált fotóval. Így automatikusan 24 megapixeles – azaz a korábbinál kétszer nagyobb felbontású –, extra részletes képeket készíthetsz nap mint nap. A 48 megapixeles HEIF-formátumú képek a korábbinál négyszer nagyobb felbontást kínálnak, megosztásra készen. Vagy fotózhatsz 48 megapixeles ProRAW-formátumban, amely precíz kontrollt biztosít a színek, a részletek és a dinamikatartomány felett.

Mostantól több – 24 mm-es, 28 mm-es és 35 mm-es – lencse közül választhatsz alapértelmezett opciót a fő kamerához. És mindehhez semmilyen pluszkiegészítőt nem szükséges magaddal vinned – ebben rejlik a műveleti alapú fotófeldolgozás ereje. A Photonic Engine felturbózza a portréidat. Gyönyörű részleteket, valósághű színeket, nulla zárkésleltetést és akár kétszer jobb teljesítményt kínál félhomályban. És már a portréid is lehetnek Live Photók. Portré módban folyamatosan zoomolva közelíthetsz rá a témádra, hogy megtaláld a tökéletes zoomarányt. Ráadásul utólag is átteheted a fókuszt az egyik szereplőről a másikra. Az iPhone 15 Pro Maxhoz kompakt Pro kamerarendszerünkbe egy ötszörös nagyítású telefotókamerát terveztünk, az iPhone történetének eddigi legnagyobb optikai zoomjával. Mostantól távolabbról is élesebb fotókat készíthetsz – például egy zseniális képet a barátaidról vagy a gyereked focimeccsen lőtt góljáról. A lencse alá komplex üvegszerkezetet – egy szupermodern tetraprizmás optikát – építettünk be, amely négyszer veri vissza a fénysugarakat.

Ennek köszönhetően a fény hosszabb utat tesz meg ugyanabban a térben, jelentősen megnövelve a kamera fókusztávolságát. A tetraprizmás szerkezetet egyedülálló, saját fejlesztésű háromdimenziós szenzormozgatásos optikai képstabilizáló és automatikus élességállító modul támogatja, amely mindhárom irányban képes elmozdulni. Eddigi legfejlettebb stabilizálórendszerünk a korábbinál kétszer több mikrokorrekciót végez (Akár 10000 mikrokorrekció másodpercenként).

Jellemzői:
- Színe: Natúr
- Telefon típusa: Okostelefon
- SIM kártya foglalat: Dual SIM
- SIM típus: nano-SIM, eSIM
- Operációs rendszer: iOS
- Kapcsolódás: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC, Vezeték nélküli töltés
- Bluetooth verzió: 5.3
- Operációs rendszer verziója: iOS
- Processzor modell: Apple A17 Pro
- Processzormagok száma: 6
- Érzékelők: Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Iránytű, Arcfelismerés, Közelség érzékelő
- Méretek: 76,7 x 8,3 x 159,9 mm
- Súly: 221 g
- Egyéb: 5G
- Technológia: 2G, 4G, 3G, 5G
- Védelem: Vízálló, Porálló

Kijelző:
- Kijelző mérete: 6,7"
- Kijelző felbontása: 2796 x 1290 pixel
- Kijelző technológia: OLED
- Kijelző típusa: Kapacitív Super Retina XDR OLED
- Képfrissítési frekvencia: 120 Hz
- Dynamic Island
- Akár 120 Hz-es adaptív frissítési gyakoriságot biztosító ProMotion technológia,
- HDR‑kijelző
- True Tone technológia,
- Széles szín­tartomány (P3)
- Haptikus érintés, 2 000 000:1 kontrasztarány (tipikus)
- Maximális fényerő (tipikus)1000 nites
- Maximális fényerő (HDR): 1600 nites
- Maximális fényerő (kültéri): 2000 nites
- Képpontsűrűség: 460 ppi
- Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat
- Maximális video felbontás: 3840 x 2160 @ 60 fps

Memória:
- Processzor típusa: SoC/CPU: Apple A17 Pro
- Processzormagok száma: 6
- Processzor sebessége: 3.78 GHz
- RAM: 8 GB
- Belső memória mérete: 512 GB

Csatlakoztathatóság:
- Wi‑Fi
- AirDrop
- iBeacon mikroléptékű hely­meghatározás
- Bluetooth 5.0
- Csatlakozók: USB Type-C

Fotó, videó:
- Előlapi kamera felbontása: 12 MPx
- Első hátlapi kamera felbontása: 48 MPx
- Második hátlapi kamera felbontása: 12 MPx
- Szupernagy felbontású (24 és 48 megapixeles) fotók
- Pro kamerarendszer: 48 megapixeles fő kamera, ultraszéles, telefotó
- Továbbfejlesztett portrék fókusz- és mélységállítással
- Optikai zoom: Akár 5x

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 15 Pro Max 512GB 8GB RAM Mobiltelefon, Natural Titanium" című hirdetést látja. (fent)