Betöltés...

Uniq Lyden iPhone 15 Pro 6.1" tok Magclick Charging tengerészkék

Ár: 12.900 Ft



.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 { font-size: 20px; font-weight: bold; text-align: center; } .opis-dro h2 { margin: 5px; } .opis-dro h1 { font-size: 24px; } .opis-dro h4 { font-size: 22px; margin: 5px; } .opis-dro p { font-size: 17px; text-align: center; } .opis-dro table { border-collapse: collapse; margin-top: 40px; width: 100%; } .opis-dro td { padding: 8px; height: 20px; } .opis-dro tr:nth-child(even) { background-color: #f1f1f1; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(2) { width: 50%; text-align: left; } .opis-dro img { display: block; align-items: center; margin: 0 auto; width: auto; max-width: 100%; max-height: 300px; transition: 0.5s ease; margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; } .opis-dro img:hover{ -webkit-transform: scale(1.07); -ms-transform: scale(1.07); transform: scale(1.07); transition: 0.5s ease; } Uniq Lyden Magclick töltés Ismerd meg az Uniq Lyden-t - egy elegáns védőtokot, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, ugyanakkor gyönyörű dísze lesz új iPhone készülékednek. Ez az ultravékony tok a peremtől a peremig tartó védelmet nyújt, így nagyon magas szintű védelmet nyújt. Kizárólag prémium minőségű anyagokat használtak a gyártáshoz, amelyek a legsúlyosabb ütéseknek is ellenállnak, és nem terhelik meg, amit még érezni is fogsz. Ennek a tokgyűjteménynek a magja rendkívül tartós polikarbonát, amely erősíti a készülék védelmét az esetleges sérülésekkel szemben, míg az oldalak rugalmas termopoliuretánból készültek - ez segíti a tok könnyebb összeszerelését és szétszerelését. A tokok megerősített sarkokkal rendelkeznek, amelyek további védelmet nyújtanak értékes iPhone készülékednek az esetleges sérülésektől.
A borítók felső rétege elegáns prémium ökobőrrel van díszítve, amely biztosítja a készülék biztonságos és stabil fogását, valamint elegáns megjelenését. Az ökobőr finom és puha tapintású, hosszú ideig kifogástalanul fog kinézni. A borító belseje puha mikroszállal van bélelve, amely megakadályozza a karcolásokat és további védelmet nyújt az ütésekkel szemben. A tok tökéletesen illeszkedik, minden szükséges kivágással rendelkezik a portok számára, a gombok fedelét pedig egy fémréteg borítja, amely rendkívüli védelmet nyújt. A kamera körüli megemelt alumíniumkeret megvédi azt a sima felülettel való érintkezéstől és a nem kívánt karcolásoktól. Ezek a finom részletek teszik a kollekciót elegánssá és időtlenné. Ezt az egyedülálló védőtok-kollekciót a MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágneses gyűrű egészíti ki, amely gyors és egyszerű töltést biztosít. Műszaki adatok Mark Uniq Kollekció Lyden Magclick Charging Típus Hardcase Anyag TPU/PC/Öko-bőr Szín Navy Kompatibilitás iPhone 15 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Uniq Lyden iPhone 15 Pro 6.1" tok Magclick Charging tengerészkék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok