Betöltés...

Apple iPhone 15 128GB 6GB RAM Mobiltelefon, Blue

Ár: 359.990 Ft

Felül felbukkan, ami fontos. A Dynamic Island kiemeli az értesítéseket és az élő tevékenységeket, hogy akkor se maradj le róluk, ha éppen mással vagy elfoglalva. Ren­geteg mindenre használhatod, például vezérelheted rajta a zene­lejátszást, láthatod, ki hív, vagy friss járatinfókat kaphatsz a repülőutadról. Ha reagálni szeretnél egy kiemelt értesítésre vagy tevékenységre, csak tartsd rajta hosszan az ujjad. A Dynamic Island kiszélesedik, így visszatekerheted a podcastodat, vagy megnézheted, hogy csatla­kozott‑e az AirPodsod, és mennyire van feltöltve.

Dinamikusan kettéosztódik.
Ha egyszerre két tevékenység zajlik, a Dynamic Island ketté­válik. Így például egy üzenetváltás közben is figyelheted az időzítődet, vagy egyszerre láthatod az épp lejátszott dal címét és a futótempódat. Tartsd hosszan az ujjad az egyik tevékenységen a nagyobb nézetre váltáshoz, vagy koppints rá az app megnyitásához.

Felület mindenfélének. És a lista egyre bővül.
A Dynamic Island megmutatja, késik‑e a járatod, leköveti a túra­útvonaladat, és azt is megtudhatod, mennyi van még hátra az edzésedből. Mivel folyamatosan bővül a támogatott appok köre, egyre több mindenre fogod tudni használni.

Napsütésben is fényesen teljesít.
A Super Retina XDR‑kijelző fényereje akár kétszer nagyobb nap­sütésben az iPhone 14‑hez képest – ez már szemmel látható különb­ség. A jelentősen megnövelt HDR‑csúcs­fényerő jóvoltából pedig a mozifilmek és a saját felvételeid egyaránt sokkal ragyogóbban mutatnak.

Készenlét, az áttekinthető információkért.
A Készenlét új, teljes kijelzős élményt kínál az iPhone‑on, hogy távolabbról is könnyen áttekinthesd az információkat. Fordítsd az oldalára töltés közben, hogy mutassa az időt, a kedvenc fotóidat vagy a widgetjeidet.

A színek kémiája.
A színezést rendkívül kis méretű fémionok formájában visszük be az üveg anyagába – mindegyik színhez egyedi keveréket használva. Az üveget ezután nanokristályokkal csiszoljuk simára, majd maratás­sal képezzük ki texturált, matt felületét.

Még jobban rázoomolhatsz.
A három optikai minőségű zoomszint jóvoltából végtelen könnyedséggel állíthatod be a tökéletes kompozíciót.

Éjszakai mód
Ha nagyon kevés a fény, automatikusan bekapcsol az Éjszakai mód, amellyel most még részletesebbek és élénkebb színűek lesznek a fotóid.

Smart HDR
A legújabb Smart HDR technológia intelligensen optimalizálja a témát és a hátteret is, amikor erős vagy egyenetlen a megvilágítás, így a színek gyönyörűen, a bőrtónusok pedig élethűbben jelennek meg a fotóidon.

Az előlapi kamera automatikusan rád fókuszál.
A TrueDepth kamera automati­ku­san rád és a barátaidra helyezi a fókuszt, hogy bámulatos szelfiket készíthessetek, a FaceTime-hívásokban pedig szuperélesen látszódjatok.

Figyelemre méltó videók.
A 4K‑s HDR‑formátummal lenyűgözően részletgazdag, színes és kontrasztos videókat rögzíthetsz. Az Akció móddal pedig stabilizálhatod az erősen rázkódó kézi felvételeket. Próbáld ki a 4K‑s Filmszerű módot is, ami automatikusan átteszi a fókuszt az egyes jelenetek legfontosabb szereplőjére.

Jellemzők:
- Színe: Kék
- Telefon típusa: Okostelefon
- SIM kártya foglalat: Dual SIM
- SIM típus: Nano SIM, eSIM
- Operációs rendszer: iOS
- Kapcsolódás: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC, Vezeték nélküli töltés
- Bluetooth verzió: 5.3
- Operációs rendszer verziója: iOS 17
- Processzor model: Apple A16 Bionic
- Processzormagok száma: 6
- Érzékelők: Gyorsulásmérő, Barométer, Giroszkóp, Arcfelismerés, Közelség érzékelő, Fényérzékelő
- Méretek: 71.6 x 147.6 x 7.8 mm
- Súly: 171 g
- SAR (W/kg): Nincs adat
- Megjelenés: 2023
- Technológia: 2G, 4G, 3G, 5G
- Védelem: Vízálló, Porálló
- Akkumulátor: Li-Ion

Kijelző:
- Kijelző mérete: 6.1 inch
- Kijelző típusa: OLED, Super Retina XDR
- Felbontás (pixel): 2556 x 1179
- Kijelző jellemzői: HDR, True tone, Haptikus érintés, 2 000 000:1 kontrasztarány, 460 PPI, 1000 nit (általános), 1600 nit csúcsfényerő (HDR), 2000 nit csúcsfényerő (kültéri), P3 színskála, Dynamic Island

Memória:
- Belső memória: 128 GB
- RAM memória: 6 GB

Csatlakoztathatóság:
- Wi-Fi szabvány: 802.11ax 2x2
- Portok: USB Type C

Fotó, videó
- Kamerák száma: 2
- Másodlagos kamera felbontás: 12 Mpx
- Videó felbontás: HD, Full HD, 4K
- Fotó/video tulajdonságok: Panoráma, HDR, Slow motion, Time-lapse, Digitális zoom, Night mode, Burst shot
- Vaku: Igen


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 15 128GB 6GB RAM Mobiltelefon, Blue" című hirdetést látja. (fent)