Betöltés...

Blitzwolf BW-PC1 hálózati töltő 3 AC csatlakozóval, 2x USB, 1x USB-C (fekete)

Ár: 17.290 Ft

Mostantól akár 6 készüléket is táplálhat egyszerre. A BlitzWolf BW-PC1 AC töltő 3 AC kivezetéssel, egy USB-C és 2 USB-A porttal rendelkezik. Maximális kimeneti teljesítménye eléri a 2500W-ot. Könnyű és hordozható - kényelmesen használhatja nemcsak otthon, hanem például a munkahelyén vagy egy utazás során is. A készülék a használat biztonságát is garantálja.

Akár 6 elérhető port
Többé nem kell szabad konnektorokat keresnie, vagy várnia, hogy egy készüléket feltöltsön, mielőtt egy másikat csatlakoztatna. A BW-PC1 töltő akár 6 különböző portot is kínál, így egyszerre akár 6 készüléket is táplálhat. Így helyet is spórolhat! A rendelkezésre álló portok között 3 hálózati csatlakozó, 2 USB-A (QC3.0) és USB-C (PD3.0) található. A BlitzWolf segítségével elfelejtheti a korlátokat!

Lenyűgöző töltési teljesítmény
Mondjon búcsút annak, hogy sokáig kelljen várnia készülékei töltésére. A BW-PC1 töltő lenyűgöző teljesítményével tűnik ki. Teljes kimeneti teljesítménye eléri a 2500 W-ot. Egyetlen USB-A (QC) porton akár 18W-ot, egyetlen USB-C (PD) porton pedig akár 20W-ot is képes biztosítani. Mostantól pillanatok alatt feltöltheti telefonját, táblagépét, laptopját vagy vezeték nélküli fejhallgatóját.

Biztonságos használat
A BlitzWolf segítségével nem kell aggódnia a töltő vagy a hozzá csatlakoztatott eszközök biztonsága miatt. A termék fejlett védelmi rendszerrel van felszerelve többek között a túlterhelés, túláram és túlmelegedés ellen. Így anélkül töltheti készülékeit, hogy aggódnia kellene a károsodástól.

Az Ön kényelmét szem előtt tartva
Átgondolt kialakításának köszönhetően a BW-PC1 töltő nemcsak gyorsan tölti fel készülékeit, hanem megkönnyíti íróasztalának rendben tartását is. Kényelmes működését egyetlen gomb teszi lehetővé, és a hosszú, rugalmas, 1,5 méteres kábellel csatlakoztathatja. Ráadásul egy speciális ragasztópárna segítségével például az asztal alá is ragaszthatja a töltőt.

Jól működik utazás közben
Ne mondjon le arról, hogy egyszerre több eszközt is tölthessen, amikor nyaralni vagy üzleti útra megy. A töltő rendkívül kompakt, könnyű és hordozható - súlya mindössze 351 g, mérete pedig 80x92,1x72,5 mm. Könnyen elfér egy bőröndben, utazótáskában, vagy akár egy hátizsákban vagy kézitáskában is.

Típus Hosszabbító/elosztó
Konnektor aljzatok 3 aljzat
Teljesítmény 2500 W
Kapcsoló gomb Van
USB kimenet Van
Kábelhossz 1,5 méter
Szín Fekete
Súly (bruttó) 0.35 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Blitzwolf BW-PC1 hálózati töltő 3 AC csatlakozóval, 2x USB, 1x USB-C (fekete)" című hirdetést látja. (fent)