Betöltés...

Samsung Galaxy S23 Ultra SM-S918, Műanyag hátlap védőtok + szilikon keret, Telefon belső minta, Spigen Ultra Hybrid Zero One, átlátszó/füst (RS140942)

Ár: 17.650 Ft

Az Ultra Hybrid Zero One tok felújított külalakkal, mintázattal rendelkezik amely a készülékének a belső felépítését mutatja meg. Nézz be a telefonodba anélkül, hogy szétszednéd; miközben megvédi a leejtéstől, a karcolásoktól és az unalmas megjelenéstől.Főbb jellemzői:-Védelmet nyújt a sérülések ellen és díszíti a készüléket. -Kényelmes megoldás, ha nem szeretné a tokból híváskor kivenni a készüléket.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.-A termék kiválóan illeszkedik a készülékhez.-Könnyen felhelyezhető és levehető.-Minőségi műanyagból készült védőtok.-Szilikon kerettel és légpárnás sarkokkal.-Katonai minőségű leejtésvédelem rendelekezik az Air Cushion Technology révén.-Kiváló minőségű és tartós nyomtatással készítették a mintáját.-Megemelt élek a képernyő és a kamera védelme érdekében.-Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel.-Közepesen ütésálló termék.A kép csak illusztráció! Ez a tok készülék-specifikus, minden gombnak, csatlakozónak, illetve kamerának szabad helyet biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy S23 Ultra SM-S918, Műanyag hátlap védőtok + szilikon keret, Telefon belső minta, Spigen Ultra Hybrid Zero One, átlátszó/füst (RS140942)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok