Betöltés...

Apple iPhone 13 128GB 4GB RAM Mobiltelefon, Green

Ár: 259.990 Ft

A Filmszerű mód auto­ma­ti­ku­san gyönyörű mélység­élesség-effektet hoz létre, és váltja a fókuszt. Csak indítsd el a felvételt, és a Filmszerű mód folyama­tosan fókuszban tartja és gyönyörű mélység­élesség-effekttel veszi körül a szereplőket. A Filmszerű mód érzékeli, ha egy új főszereplő készül bejönni a képbe, és amikor színre lép, auto­ma­ti­ku­san ráfókuszál. Az iPhone-nal így mostantól hihetetlenül könnyedén vehetsz fel mozifilmes hatású videókat.

A mélység­élesség-effektet akár utólag is módosíthatod
Már befejezted a filmezést, de áttennéd másra a fókuszt, vagy állítanál az elhomályosításon? Semmi akadálya. Az iPhone-on mindezt néhány ujjmozdulattal elintézheted. Ilyet még a profi filmes kamerák sem tudnak.

Kamera a saját stílusodban.
Bemutatkoznak a Fotografikus stílusok. A stílusok elég intelligensek ahhoz, hogy a bőrtónusok megváltoztatása nélkül emeljék ki vagy halványítsák a színeket. A Fotografikus stílusokkal egyedibbé teheted a fotóidat. Ám a szűrőkkel ellentétben a stílusok szelektíven módosítják a kép különböző részeit, megőrizve a szereplők bőrtónusát.

Szuperfényes
Saját fejlesztésű OLED-kijelzőnk 28%-kal nagyobb – akár 800 nites – fényerőre képes, így erős napsütésben is jobban látható. A HDR-tartalmakat pedig továbbra is akár 1200 nittel tudja megjeleníteni. A ragyogó fehérek és a színhű feketék mellett a köztes árnya­latokat is maradéktalanul visszaadja. Ráadásul mindehhez kevesebb energiát fogyaszt, mint valaha.

Szuperszínes
Az iPhone 13 által hasz­nált széles szín­tartomány egy mozifilmes szabvány, mely pontosan a filmkészítő szándékának megfelelően adja vissza a színeket. A rendkívüli szín­pontosságot nyújtó kijelzőn minden élethűen mutat.

Szuperéles
Ultramagas képpont­sűrűségének köszönhetően a Super Retina XDR-kijelzőn extraélesek a fotók, a videók, a szöveg és minden más, amit nézel. A TrueDepth kamerarendszer pedig kisebb lett, a kijelzőfelület így még tágasabb.

iPhone-on páratlan élmény az 5G.
Az 5G egyre több helyen válik elérhetővé a világon. Nagyságrendekkel gyorsabbá teszi a streamelést, a letöltést és minden mást. Az 5G-vel még az AR-videók megosztása és a komolyabb online többrésztvevős játékok is simán mennek. Intelligens adatforgalom módban pedig, amikor nincs szükség a nagyobb sebességre, az iPhone az aksiüzemidő jobb kihasználásához automatikusan lassabb hálózatra vált.

Minden kapcsolat számít. Minden pillanat számít.
Az iOS 15-ben beszélgetés közben is megoszthatsz FaceTime-on filmeket, zenét vagy bármit, ami a képernyődön van. Kiszűrhetsz minden olyan értesítést, ami nem kapcsolódik az épp végzett feladatodhoz, hogy fókuszált maradhass. A képeken megjelenő szövegeket többféle módon felhasználhatod, például üzenet küldéséhez, hívás indításához vagy navigációhoz.

Jellemzők:
- Színe: Piros
- Telefon típusa: Okostelefon
- SIM kártya foglalat: Dual SIM
- SIM típus: Nano SIM, eSIM
- Operációs rendszer: iOS
- Kapcsolódás: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC, Vezeték nélküli töltés
- Bluetooth verzió: LE ,A2DP, 5.0
- Operációs rendszer verziója: iOS 15
- Processzor model: Apple A15 Bionic
- Processzormagok száma: 6
- Érzékelők: Gyorsulásmérő, Barométer, Giroszkóp , Arcfelismerés, Közelség érzékelő, Fényérzékelő, USB-C - Lightning kábel
- Méretek: 71.5 x 7.65 x 146.7 mm
- Súly: 173 g
- SAR (W/kg): 0.99
- Megjelenés: 2021
- Egyéb: Sztereó hangszóró
- Technológia: 5G
- Védelem: Vízálló, Porálló, Karcálló

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 13 128GB 4GB RAM Mobiltelefon, Green" című hirdetést látja. (fent)