Betöltés...

Professzionális Dual Vezeték Nélküli Mikrofon Készlet, 3 az 1-ben, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, 2db Omnidirekcionális Mikrofon, 1db RX vevőegység, fekete

Ár: 17.990 Ft

Termék leírás: A Dual Vezeték nélküli Mikrofon Készlet támogatja a Windows PC-ket, valamint iPhone, Android készülékeket is. A készlet különböző felhasználási területeken alkalmazható, például vlogging, interjúk, élő közvetítések és videofelvételek készítésére. A készlet tartalmaz két darab mikrofont és egy vevőegységet, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt és hangrögzítést. 1.) Dual Mikrofonok: Két vezeték nélküli mikrofon tartozik a készlethez, amit két különböző beszélő vagy előadó is használhat egyidejűleg. Ez különösen hasznos interjúk vagy párbeszédek rögzítésekor. Emellett családi, baráti kareoke rendezvényeken is kitűnően használható. 2.) Vevőegység: A vevőegység felelős a mikrofonok jeleinek fogadásáért és digitalizálásáért. Ez lehetővé teszi a hangfelvételt és/vagy a hang élő közvetítését a kívánt célplatformon. A vevőegység rengeteg csatlakozási lehetőséget kínál. A vevőegység 3,5mm Jack, USB-C, Lightning audio csatlakozóval is rendelkezik. Továbbá egy AUX monitoring, 3,5mm Jack anya foglalattal is rendelkezik. 3.) Vezeték nélküli technológia: A vezeték nélküli mikrofonok lehetővé teszik a szabad mozgást és a kábelek nélküli rögzítést, ami kényelmes és professzionális hangminőséget eredményez. 4.) Kompatibilitás: A készlet támogatja az iOS, Android és Windows rendszereket, így széles körben használható. Akár Android, iPhone okostelefonokon és Windows PC-n, laptopon is. 5.) Különböző alkalmazásokhoz: A készlet kiválóan alkalmas vloggingra, interjúk készítésére, élő közvetítésekre és videofelvételek rögzítésére. Ez sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. 6.) Hangminőség: A professzionális készlet jó hangminőséget biztosít, ami lényeges az éles és tiszta hangok rögzítéséhez és közvetítéséhez. 7.) Egyszerű használat: A készlet könnyen használható, és lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók könnyedén kezeljék a mikrofonokat és a vevőegységet. 8.) Tartósság és minőség: A professzionális készlet tervezése és anyaghasználata lehetővé teszi a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Csomag tartalma:

2 x Vezeték nélküli Mikrofon

1 x Vevőegység

1 x Dual USB-C tápkábel

1 x USB-C adatkábel

1 x Felhasználói Kézikönyv

Tulajdonságok: Vezeték nélküli mikrofonpár és vevőegység. Vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, valamint videófelvételhez javasoljuk. Beszédek, előadások tartására tökéletes. Kihangosításra, hangrögzítésre és élő közvetítéshez egyaránt. 2db ruhára csíptethető mikrofonnal rendelkezik A hangátvitel a 2db mikrofon és a vevő egység között stabilan és magas minőségben történik. A mikrofonok a csíptetővel övre, nadrágra, kabátra vagy ingre is rögzíthetőek. A vevő egység interfészei:

1 x USB-C kimenet

1 x 3.5mm jack kimenet (PC, Laptop csatlakozás)

1 x Lightning kimenet

1 x 3.5mm jack bemenet

1 x USB-C bemenet Mikrofon adatai: Interfészei: USB-C Mikrofon karakterisztikája (poláris mintája): Omnidirectional Státuszjelző LED Be-/Kikapcsoló gomb Jelátviteli frekvencia tartomány: 2.4GHz Jelátvitel hatótávolsága: 15-20 méter (akadálymentes környezetben) Mérete (h x sz x m): 47mm x 16mm x 14mm A csíptetővel ruházatra, akár övre vagy ingre is rögzíthető. Töltés:

USB áramforrásról: DC 5V 1A

Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról Vevőegység adatai: A vevő egység interfészei:

1 x USB-C audio

1 x 3.5mm jack audio (PC, Laptop csatlakozás)

1 x Lightning audio

1 x 3.5mm jack monitoring port Státuszjelző LED Be-/Kikapcsoló gomb Vevő frekvenciája: 2.4GHz Mérete (h x sz x m): 72mm x 41mm x 11mm Töltés:

USB áramforrásról: DC 5V 1A

Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról CE, RoHS, FCC, valamint Recycled Product tanusítvánnyal is rendelkezik. Figyelem ! Az eszközök feltöltése után, a bekapcsoló gombot 3 másodpercig tartsa nyomva az eszközök bekapcsolásához.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Professzionális Dual Vezeték Nélküli Mikrofon Készlet, 3 az 1-ben, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, 2db Omnidirekcionális Mikrofon, 1db RX vevőegység, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések