Betöltés...

ASUS ROG CETRA II gamer fülhallgató

Ár: 57.690 Ft

Hagyd magad mögött a zajt és élvezd a hangotA ROG Cetra II RGB gamer fülhallgató úgy készült, hogy fantasztikus hangot tudjon nyújtani. Aktív zajszűrési technológiája segít a környezeti zajok kiszűrésében, hogy zavartalanul élvezhesd a játék vagy a zene hangjait. Ambient (Környezetérzékelő) módot is tartalmaz, ami arra szolgál, hogy egy gomb megnyomásával beengedhesd a téged körülvevő hangokat.
Az újfajta lágy szilikongumi (LSR) hangsugárzók hibátlan hangminőséget és ütős basszusokat képesek szolgáltatni, miközben a zajszűrős mikrofonok tiszta hangkommunikációt és jobb vonali teljesítményt eredményeznek a hívások és a játékon belüli beszélgetések során.Aktív zajszűrés – ANC technológiaMenekülj el a városi zaj elől a ROG Cetra II Gaming fülhallgatóval. A nemkívánatos zajokat kiszűrő aktív zajszűrési technológiával rendelkező ROG Cetra II természetesebb hangélményt nyújt azzal, hogy jobban átadja a magas és alacsony frekvenciás hangokat, ezért ugyanúgy ideális mobil játékhoz, mint zenehallgatáshoz.Halld meg, mi zajlik körülötted az Ambient (Környezetérzékelő) móddalEgyetlen gombnyomással engedélyezhető az Ambient (Környezetérzékelő) mód, ami kikapcsolja a zajszűrést, így tisztán hallhatod, mi történik körülötted. Ez rendkívül hasznos, ha valakivel beszélned kell vagy például rendelsz egy kávézóban.Lágy szilikongumi, Asus Essence hangsugárzókA ROG Cetra II csúcskategóriás lágy szilikongumiból készült ASUS Essence hangsugárzói stabilabb hangszóróteljesítményt és hihetetlenül erős basszusokat nyújtanak. A játékhoz optimalizált hang fantasztikusan magával ragadó és részletgazdag környezetet teremt a kedvenc játékod élvezetéhez.Tiszta hangkommunikáció beépített mikrofonokkalA fülhallgatókba beépített zajelnyomó technológiás mikrofonok lehetővé teszik, hogy tisztán és hangosan halljanak téged a játékon belüli beszélgetések vagy a hanghívások során. A mikrofonok gyakorlatilag bármilyen szögből érzékelik a hangodat, ezért természetesen beszélhetsz és úgy is hallanak anélkül, hogy a szád elé kellene tartani egy vezetékre szerelt mikrofont. A beépített megoldás azt is jelenti, hogy a vezetékre szerelt mikrofon súlya nem fogja jobban lehúzni a fülhallgatót.Tökéletesen kényelmes illeszkedésA külső és belső fülillesztékek önthető szilikongumiból készültek, ezért különlegesen puhák, és még a hosszú játékmenetek során is extrakényelmesek. A füldugók elöl enyhén előre vannak döntve, hogy jobban illeszkedjenek a füledbe és alul egy kis dudor található rajtuk, ami segít abban, hogy biztosan bent maradjanak a helyükön. A ROG Cetra II ehhez hasonló ergonomikus megoldásokkal gondoskodik a zajszűrésről és kínál maximális kényelmet és illeszkedést a játék közben elérhető legjobb hallgatási élményért.Azonnali vezérlés a kezed ügyébenA vezetéken lévő kezelőszervekkel könnyen állítható a hangerő, elindítható vagy szüneteltethető a lejátszás, illetve be- vagy kikapcsolható a környezetérzékelő mód.

ASUS Aura Sync RGB megvilágításMutasd meg a saját stílusodat a személyre szabható Aura Sync RGB megvilágítással. A ROG Cetra II szemet gyönyörködtető fénye a ROG logón át dereng. Válassz a több mint 16,8 millió színkombináció és a négy előre beállított megvilágítási effektus közül.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "ASUS ROG CETRA II gamer fülhallgató" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: