Betöltés...

Horizon: Call of the Mountain (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 33.915 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tapasztald meg a Horizon fenséges világát, mint még soha, ebben a PlayStationVR2-re készült új kalandban. Az új PS VR2 Sense kontrollerek lenyűgöző látványvilága és innovatív funkciói teljesen belemerülnek a Horizon világába, és olyan élményt nyújtanak, amilyet még nem láttál. Mássz fel a Carja Sundom magasodó csúcsaira Ryas, egy kegyvesztett egykori katona szerepében, és fejtsd meg a gépeket övező új rejtélyt, hogy megváltozhass és megmenthesd népedet. Útközben találkozhatsz Aloyjal, más ismerős arcokkal és új karakterekkel is. Utazz vissza a vadonba, mint még soha a Horizon Call of the Mountainben.



PS VR2-re tervezve

Nézd meg a Horizon Call of the Mountain lélegzetelállító természeti világát 360 fokban, és lépj interakcióba a környezeteddel két PlayStation VR2 Sense kontroller segítségével. Tapasztald meg a magasság és a csoda érzését, Carja és Nora hazájának lenyűgöző kilátásait egy új karakter szemszögéből, Ryas, egy kegyvesztett, volt Carja-katona, aki a megváltást keresi.



Vágj bele egy új kalandba

Hódíts meg kolosszális csúcsokat, győzz le félelmetes gépeket és fedezz fel egy rejtett veszélyt a Horizon világában - ahogy válaszolsz a hegy hívására egy magával ragadó új kalandban a PlayStation VR2 számára. Lépj be a veszélyes gépek, törzsi hagyományok, izgalmas küldetések, valamint új és visszatérő karakterek élő, lélegző világába. Fedezz fel egy változatos tájat - indulj el egy olyan útra, ahol többféle ösvényen haladhatsz, és ahol mindenhol körül kell nézned, hogy felfedezd a hegyek titkait.



Élvezd a magával ragadó akciót

Harcos ösztöneidre lesz szükséged, hogy megtaláld az előre vezető utat - és a veszély végig leselkedik rád. De vannak új szövetségesek és régi barátok, akik készen állnak arra, hogy segítsenek az utadon. Intuitív mozdulatokkal hatalmas hegyeket mászhatsz meg, vadászhatsz gépekre, lőhetsz íjaddal és készíthetsz tárgyakat nyersanyagokból. Érezd az adrenalinlöketet egy meglepetésekkel teli folyami hajóúton.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Horizon: Call of the Mountain (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: