Betöltés...

LEGO 2K Drive: Awesome Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.703 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

A LEGO 2K Drive: Awesome Edition tartalma:

- LEGO 2K Drive alapjáték

- Aquadirt Racer csomag

- Year 1 Drive Pass

- Season 1 Drive Pass

- Season 2 Drive Pass

- Season 3 Drive Pass

- Season 4 Drive Pass

- Awesome Pizza jármű

- 550 Coins

- Awesome Bonus csomag





Légy üdvözölve Bricklandiában, egy hatalmas, LEGO autós kaland nyílt világú otthonában. Versenyezz bárhol, játssz bárkivel, építsd meg álmaid autóját, és győzd le a flúgos versenyzőkből álló vetélytársaidat, hogy megszerezd a hőn áhított Sky Trophy-t!



A LEGO 2K Drive-ban megépítheted és alakíthatod át a járműveidet, amelyekkel zökkenőmentesen száguldhatsz, legyen szó lenyűgöző versenypályákról, terepről vagy nyílt vizekről. Fedezd fel a hatalmas nyílt világot és vegyél részt izgalmas versenyeken! Vágj bele az izgalmas Story módba, vegyél részt egy-egy Cup Series futamon, és játssz a nem mindennapi minijátékokkal. Sajátítsd el a driftelés, a gyorsulás és a power-up-ok használatának művészetét a győzelem érdekében!



Változatos világ

A LEGO 2K Drive nyílt világa tele van megannyi vezetési lehetőséggel és versennyel. Bejárhatod Bricklandia széles, nagy világát, amely tartogat számodra utcai, off-road és vízi területeket is. A számos különböző biom, amelyek mindegyike saját személyiségjegyekkel és kihívásokkal rendelkezik, gondoskodik róla, hogy rengeteg tenni- és látnivalód legyen a játékban.



Módok

Vezess bárhol, ahol szeretnél a hatalmas nyílt világú térképen, és vegyél részt izgalmas versenyeken a LEGO 2K Drive négy játékmódjában! A Story Mode, a Single Race és a Cup Series versenyek, illetve a Minigames játékmódok gondoskodnak arról, hogy a játék mindenki számára kellemes időtöltést biztosítson.



Többjátékos mód

Élvezd a másokkal való együtt vezetés élményét, mind a helyi, mind az online többjátékos mód segítségével. Versenyezettek egymás mellett ülve a helyi, osztott képernyős Local Play segítségével, vagy játssz együtt a távol lévő barátaiddal a Play With Friends lehetőséggel, de a világ többi játékosával is szembeszállhatsz a Play With Everyone módban.



Power-up-ok

A versenyek során felszedhetsz különböző power-up-okat, amelyek előnyökhöz juttathatnak versenytársaiddal szemben. Ezek minden pályán felpezsdítik az eseményeket, és a döntő pillanatban való okos felhasználásuk segíthet az első helyre juttatni téged.



Vezetési technikák

Kezdők és haladók számára egyaránt nagy élményt nyújthat a LEGO 2K Drive, mivel habár a játék mély mechanikákkal rendelkezik, könnyen megtanulható a játékmenet, de akik nagyobb kihívásra várnak, azok pedig sok időt fognak eltölteni ezen rendszerek elsajátításával. A nagyszerű átalakuló járműveid automatikusan fognak váltani formát, attól függően, hogy éppen utcai, off-road vagy vízi versenypályán száguldasz, de a vezetést továbbra is neked kell megoldanod.



Építsd meg a saját autóidat

A játék garázsában olyan egyszerűen tudsz járműveket építeni, mintha valódi LEGO-kockákból építenél valamit. Építs új autókat és hajókat a semmiből, módosítsd a gyűjteményed már meglévő darabjait, vagy válaszd az irányított összeszerelést, aztán vidd el a kreatív alkotásodat egy körre!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "LEGO 2K Drive: Awesome Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: