Betöltés...

Scourge of War: Waterloo (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.022 Ft



A JÁTÉKRÓL

Háború csapása: Waterloo amerikai polgárháborús elődeinek nyomdokaiba lép, és a történelem egyik leghíresebb csatájába veszi az akciót. Messze a legrészletesebb játék a Hetedik Koalíció háborújának utolsó csatájáról. A játék 20 történelmi forgatókönyvvel büszkélkedhet (francia, porosz és brit szempontból), 3 többjátékos szcenárióval, korlátlan felhasználói generált homokozó forgatókönyvekkel és homokozó kampánnyal, amely egy kampány réteget ad a játékhoz, amely több kontextust biztosít a homokozó csaták számára.



Játékmenet



Első pillantásra a játékos feladata, hogy hatalmas csapatokat helyezzen helyzetbe az ellenség leverésére, legyen az puszta létszám vagy kiváló taktika. A valóságban azonban sokkal többről van szó. Először a Scourge of War: Waterloo sokkal több realizmust kínál, mint a piacon lévő hasonló címek, történelmi egységnevekkel, fegyverekkel, formációkkal stb. Rendelkezik. Fontosabb azonban, hogy a játék a teljes parancsnoki láncot szimulálja. A játékosokat értelemszerűen nem a lánc tetejére helyezzük (bár lehetséges), hanem gyakran valahol a kettő közé. Ez azt jelenti, hogy a csata során felülről kapnak parancsokat, értelmezik és stratégiát alakítanak ki velük, majd kiküldik futárjaikat, hogy saját megrendelésüket az irányításuk alatt álló egységekhez juttassák el.



Stílus



Scourge of War: Waterloo 2D-s sprite-eket rajzolt 3D terepen, és ennek során sokkal nagyobb seregeket képes bemutatni, mint a legtöbb játék. A játékosok nagy magasságba nagyíthatnak a csata legjobb áttekintése érdekében, vagy nagyíthatnak és azonnal belemehetnek az akcióba. Minden egységnek történelmi egyenruhája van, és történelmi zászlókkal rendelkezik. A vezetők elég jól kitűnnek, hogy könnyen megtalálják őket.



Felület



A felhasználói felület jelentős átalakításon esett át a korábbi SoW címekhez képest. A képernyőn lévő gombok számát csökkentették, és helyettesített helyi menüvel választhatták ki (opcionális), és mostantól minden eddiginél könnyebb beállítani a formációkat a kívánt helyzetben és az előnyben részesített felülettel. Ezenkívül az új harci böngésző sorrendje és számos más új képernyő lehetővé teszi, hogy a játékosoknak csak saját stratégiáik legyenek felelősek a kudarcért.



Jellemzők

Hatalmas napóleoni kori seregek vonulnak és harcolnak hatalmas történelmi térképeken.

Nagy mennyiségű tartalom, beleértve 20 egyjátékos forgatókönyvet

Teljesen új Sandbox kampánymód, amely stratégiai réteget ad hozzá a taktikai csatákhoz

Rengeteg motorbeállítás és beállítás a napóleoni hadviselésnek megfelelően - Az egységek most fedezhetik fel az épületeket!

Új és továbbfejlesztett felület a könnyebb parancs és vezérlés érdekében

Rendkívül pontos történelmi harctéri térképek és általános célú harci térképek.

Reális időjárás.

Futárrendszer a feladáshoz.

Kiterjedten kutatta a teljes waterlooi csata történelmi csatarendjét

Dandár, hadosztály vagy hadtest valós idejű harci parancsnoksága

Véletlenszerű lejátszási mód csaták generálásához.

Router szerver többjátékos játékhoz.

Többjátékos online küzdelem többféle módban, beleértve: Standard ellentétes oldalak, kooperatív játék az AI-vel szemben, játék a történelmi harci forgatókönyvekbe ágyazva.

Véletlenszerű lejátszási mód brigád, hadosztály vagy hadtestméret csatáinak generálásához a mellékelt térképek bármelyikén.

Kiterjedt opció, amely a játékélményt a játékosok preferenciáihoz igazítja, és a rendszerek széles skáláján biztosítja a jó játékteljesítményt.

Full modding support including a moddable AI.

Hangok és füsthatások, hogy életre keltsék a csatákat.

Többjátékos játékok, amelyek akár 32 játékost is képesek támogatni

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Scourge of War: Waterloo (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: