Betöltés...

SCUM (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.690 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL



A világ csillapíthatatlan szórakozási igénye vérengzéssé vált, mivel a szórakoztató behemót TEC1 bemutatkozik a SCUM televíziós szenzációjának második évadjában. Ez az új szezon a versenyt a zord, zárt beltéri arénákról a buja erdőkre, a gördülő mezőkre és a TEC1 saját SCUM-szigetének zord terepeire költözteti. A rajongók kedvencei és az új foglyok is kíméletlen túlélési háborúban ütköznek majd, miközben a nézők, a producerek és a vállalati szponzorok támogatásáért küzdenek a hírnévért, az ajándékokért és a halál utáni élet esélyéért.



A SCUM célja a többjátékos nyílt világ túlélési játékának fejlesztése példátlan szintű karakter-testreszabással, irányítással és haladással, ahol az ismeretek és készségek a hosszú távú túlélés legfőbb fegyverei. A súlyos túlélés módszeres tervezését és kezelését a mindenki számára bármikor elérhető opcionális PvP 'hálózati eseményekkel' kombinálva a SCUM egyedülálló egyensúlyt teremt a komplex szimuláció és az intenzív cselekvés között a túlélési játék következő generációjában.



A SCUM az Unreal Engine 4-gyel épül, és az egész korai hozzáférés időszakában kibővül. A rajongók heti fejlesztői blogokkal követhetik a fejlesztés részleteit a scumgame.com oldalon és a Twitter @SCUMgame oldalon.





JELLEMZŐK [ALPHA]



Komplex szimuláció:A SCUM több tucat bonyolult rendszert használ, hogy a játékosok olyan mélyre nyúlhassanak, amennyit karakterük kezelésében választanak. A játékosok elmélyülhetnek a túlélési élmény apróságaiban olyan rendszereken keresztül, amelyek szabályozzák karakterük anyagcseréjét, a mozgás közbeni tehetetlenséget, és még azt is, hogy a ruházati rétegek milyen gyorsan száradnak ki és a testen. Az ördög a részletekben







rejlik ... Masszív táj: Keresse meg és fedezze fel 144 négyzetkilométernyi terepet, amely sűrű erdőket, festői strandokat, derűs mezőket, elhagyott városokat és lepusztult repülőtereket foglal magában. Kezdetben a hatalmas terepet gyalog fogja kezelni, és a fejlesztés folytatásával járműveket vezetnek be a gyorsabb mozgás érdekében.







PvP hálózati események:Egy kattintással lépjen be a TEC1 folyamatban lévő hálózati eseményeibe, és keverje át a sziget zárt területeire a fehér csuklójú PvP játékmenethez. Önként jelentkezzen egy eseményre, és szembeszálljon más foglyokkal, akiknek hírességi pontjaik és nagy értékű zsákmányuk van a vonalon a túlélők számára.







A játékmenet kibővítése: Míg a SCUM jelenlegi verziója már tartalmazza az alapvető kézműves, harci és testreszabási rendszereket, a funkciókészlet és a játékmenet folyamatosan bővül, és fejlettebb mechanikákkal, nagyobb játékválasztékkal és metanarratív megoldással tölthetik el a játékosok a küldetéseket egy ember reményével. nap leszállás a szigetről ...







Online multiplayer: Túléljen szerverenként akár 64 játékossal, azzal a lehetőséggel, hogy saját szervert béreljen közvetlenül a játékon belüli menüből.







KORAI HOZZÁFÉRÉSI ÚTMUTATÓ





JELLEMZŐK AKTUÁLIS JÁTÉKBAN

A következő funkciók állnak rendelkezésre a játékban, mivel jelenleg elérhető. Kérjük, továbbra is ellenőrizze ezt a területet és a Steam fórumokat a funkciók és frissítések frissítései érdekében a korai hozzáférés időszakában.



Többjátékos és egyjátékos támogató

hálózati események [Deathmatch, Team Deathmatch, Cargo Assault]

NPC-k [Drones, Sentry Robots, Bábok]

Házi- és vadállatok

Időjárás + Nappali szimuláció

Három környezeti típus [Földközi-tenger, Kontinentális Európa, Dinári Alpok]

Haladó anyagcsererendszer-

készlet Rendszer

RPG karakterek testreszabása

Vizuális karakter alapvető testreszabása [tetoválás]

karakter szintező rendszer [tapasztalati pontok]

Basic Crafting Rendszer [Tudás alapú]

Basic Movement System + lovastorna

Basic Combat System [Fegyvertelen, közelharci fegyverek, lőfegyverek]

Teljesen reális Bullet Physics

nyomkövető állatok és vadászati rendszer

alapvető Fame pontrendszer

Basic Team System

Basic Shelter Respawn rendszer

Audiocsevegés

Funkcionális Járművek + különböző járműtípusok Típusok

Erődítmények / Bázisok Funkcionális

speciális íjászat Az



1.0

verzióhoz tervezett jellemzők A következő funkciók még nincsenek a SCUM-ban, és a korai hozzáférés időszakának részeként vannak tervezve. Ezeknek a funkcióknak az időzítése és mélysége változhat a közösségi visszajelzések és a fejlesztési realitások alapján.



Metanarratív játékmenet [Elsődleges / Másodlagos küldetések, Küldetés, Végjáték tartalma]

Női karakterek

Biztonsági zónák

Fejlett vizuális karakter-testreszabás

Fejlett harci rendszer [Harcművészet + Továbbfejlesztett fegyverek ellenőrzése és mozgása]

Minden puha készség és készségszint Teljesen megvalósított

fejlett kézműves rendszer

lázadó élmény A rendszer

fejlett NPC és állati AI

további NPC és vadon élő állatok készletei

Haladó csapatmechanika

További hálózati események

Haladó hírnévpont-rendszer

További fegyverek és

nagyobb felszerelésű városi területek

Folyamatos optimalizálás

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Gyakori erőszak és gore a felhasználói játék közbeni cselekedetek alapján. Teljes frontális meztelenség a karakteralkotás és a játék során a felhasználó választása alapján.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "SCUM (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: