Betöltés...

Sociable Soccer 24 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.920 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Sociable Soccer 24 egy izgalmas, cross-platform, árkád foci franchise, amely a foci izgalmát hozza el a PC-s és konzolos játékokba. A Sensible Soccer alkotója, Jon Hare által tervezett, az Apple Arcade korábbi #1 címe világszerte hatalmas rajongótáborra tett szert, köszönhetően a gyors tempójú, árkád stílusú és intuitív játékmenetnek, amelyet többjátékos fej-fej melletti mérkőzések és gyűjthető játékoskártyák gazdagítanak.



Több mint 13 000 FIFPRO licencelt futballista

Tapasztald meg a gyönyörű játék hitelességét, hiszen a Sociable Soccer 24 több mint 13 000 licencelt profi labdarúgóból álló, kiterjedt névsorral rendelkezik. Minden játékos egyedi képességei és tulajdonságai hűen reprodukálva vannak, így a valós tehetségekből állíthatod össze álomcsapatodat.



Gyors és intuitív játékmenet

Dobd fel az adrenalinszintedet a játék villámgyors és intuitív online és offline játékmenetével. Legyél akár tapasztalt profi, akár alkalmi játékos, a Sociable Soccer 24 felhasználóbarát irányítása biztosítja, hogy mindenki élvezhesse a pálya izgalmait.



23/24 szezon labdarúgás adatai

A Sociable Soccer 24 egy hatalmas, 1000 csapatot és 30 000 játékost tartalmazó frissítést tartalmaz a 23/24-es szezonra vonatkozóan. Merülj el az aktuális futballvilágban a valósághű ligák, csapatok névsora és játékosadatok segítségével.



Építsd fel saját csapatodat és klánrendszered

Teremtsd meg a saját futballhagyatékodat egy félelmetes csapat felépítésével, és képviseld a szeretett klubodat, miközben licencelt játékosokat gyűjtesz és fejlesztesz a világ minden tájáról. A Sociable Soccer 24 egy teljes klánrendszert is bevezet, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyesüljenek a hasonlóan gondolkodó szurkolókkal, és együtt versenyezzenek más csapatok szurkolóival.



Izgalmas többjátékos mérkőzések

Állj szembe barátaiddal és riválisaiddal izgalmas online és offline többjátékos mérkőzéseken.



Versenyképes online bajnokságok

A játék 10 divízióból álló online bajnoki rendszere versenyszerűvé teszi az élményt, miközben igyekszel feljebb lépni a ranglétrán, és bizonyítani futballtudásodat.



Több mint 100 díj és 77 valódi világbeli trófea

Teljesítsd be futballista álmaidat azzal, hogy több mint 100 játékbeli díjjal töltöd meg trófeaszekrényedet. Versenyezz 77 valódi világbeli trófeáért, ami a virtuális futballutadhoz a teljesítmény és a presztízs érzését adja.



Testreszabható nehézségi szintek és változatos vezérlés

A Sociable Soccer 24-et úgy tervezték, hogy minden tudásszintű játékos számára elérhető legyen. Testreszabható nehézségi szintekkel és változatos irányítási lehetőségekkel szabhatod a játékot a saját preferenciáidra, így minden játékos számára élvezetes élményt biztosítva.



Magával ragadó grafika

Éld át a futballt úgy, ahogyan még soha. Merülj el a virtuális futball élénk és vizuálisan magával ragadó világában, amelyet a legmodernebb grafikai technológia tesz még színvonalasabbá. Készülj fel a világ kedvenc sportjának izgalmára a Sociable Soccer 24-ben. A játék a funkciók széles skálájával, a kiterjedt játékoslistával és az intuitív játékmenettel egy olyan futballkalandhoz teremti meg a terepet, amelyhez foghatót még nem láttál. Csatlakozz a futballrajongók szenvedélyes közösségéhez, versenyezz a dicsőségért, és ünnepeld a gyönyörű játék igazi szellemét ebben a figyelemre méltó játékfranchise-ban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sociable Soccer 24 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: