Betöltés...

Train Sim World 2: Long Island Rail Road - New York - Hicksville Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.726 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Simulator Classic Long Island Rail Road útvonala, amelyet aprólékos részletességgel és rendkívüli hitelességgel hoztak létre, a LIRR ikonikus New York-i termináljainak hármasától (Penn Station Manhattanben, Atlantic Terminal Brooklynban és Long Island Cityben) kelet felé, a "szigeten" át a New York-i Hicksville-ig terjed.



Kemény munka

Ezen a mindig akciódús ingázó vonalon a Long Island modern munkagépe, a Bombardier által gyártott M7-es elektromos motorvonat (EMU) fedélzetén utazhat. A karcsú, ezüst, sárga és kék színű M7-es fedélzetén kezelheti az EMU fejlett kezelőszerveit, és megtapasztalhatod, milyen kihívásokkal jár a munka Amerika legforgalmasabb ingázó vasútvonalán. Ahogy maga az útvonal, úgy az M7 for Train Simulator Classic is kiemelkedően valósághű, hiteles kezelőszervekkel, vezetőfülke- és pálya menti jelző- és biztonsági rendszerekkel, pontos üzemi teljesítménnyel és valódi hangokkal.



Látogass el az összes helyre

A LIRR a híres helyek és nevek vasútja, és te mindet meglátogathatod; többek között a Nagy Almát, Woodside-ot, Jamacia-t, Hillside-ot, Hempstead-et, Mineola-t és Hicksville-t. A Long Island Rail Road Train Simulator Classic kiadása tartalmazza a LIRR városi terminálzónáját és a többvágányú villamosított "fővonalat", valamint a lenyűgöző Hempstead Branch-et és a vasút rövid meghosszabbítását a történelemben gazdag Belmont Parkba. Szintén szerepel a LIRR East Williston állomása az Oyster Bay Branch-en és St. Albans a Babylon Branch-en. A Train Simulator Classic útvonala összesen több mint 45 mérföldnyi pályát és 30 állomást tartalmaz.



Egy régóta fennálló vasútvonal

Az 1834-ben alapított és azóta is a mindennapi élet központi eleme a Big Apple és Long Island környékén, a LIRR a nap 24 órájában, a hét minden napján üzemel, és minden hétköznap több mint 200 000 embert szállít. A Train Simulator Classic útvonal hét kihívást jelentő karrier-forgatókönyvvel és három vasútrajongói forgatókönyvvel együtt tartalmazza a Train Simulator Classic útvonalat, amely Quick-Drive (QD) funkcióval is rendelkezik. A Train Simulator Classic Long Island Rail Road útvonal tele van akcióval, és a Train Simulator Classic Long Island Rail Road útvonala a "Big Apple" vasút izgalmas legjobbjait nyújtja.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Long Island Rail Road - New York - Hicksville Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: