Betöltés...

MythForce: Digital Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.340 Ft



A JÁTÉKRÓL

A MythForce: Digital Deluxe Edition tartalma:

- MythForce alapjáték

- Digitális artbook

- Hivatalos digitális játékzene





A MythForce a népszerű és közkedvelt szombat reggeli rajzfilmek által inspirált roguelike kaland, amelyben a sword and sorcery típusú fantasy keveredik a belső nézetes harccal. Vágj bele merészen, egyedül a kalandba, vagy fogj össze a barátaiddal, hogy közösen nézzetek szembe a folyamatosan változó Castle of Evil kihívásaival!



Ismerd meg a MythForce hőseit

Csak négy bátor harcos áll Eldryth és a vámpírúr, Deadalus zsarnoksága között. Ezek a hősök Rico, a sármos Rogue, Maggie, a bölcs Mage, és Hawkins, a halálos Hunter. Ők együtt alkotják azt a legendás csapatot, amelyet úgy ismernek… MythForce! Vajon hőseink sikerrel veszik-e a számos rosszindulatú csatlóssal, trükkel és csapdával teli, állandóan változó dungeon által jelentett kihívást? Kapcsolj rá a kalandra, hogy megtudd!



Éld át újra a szombat reggeli rajzfilmek aranykorát

Válj rajzfilmhőssé egy fergeteg fantasy-világban. Fejleszd a karakteredet, fedezd fel a dungeon-t, szerezz mágikus tárgyakat és fejlesztéseket, hogy tényleg úgy érezd magad, mintha egy szombat reggeli rajzfilm egyik főhőse lennél.



Lebilincselő belső nézetes sword and sorcery akció

Használj legendás fegyvereket és erőteljes varázslatokat, hogy ellenségek hadait pusztítsd el ebben a magával ragadó, színes kastélyon átívelő fantasy kalandban.



Fogjatok össze, hogy együtt vegyétek fel a harcot a gonosz ellen

Vágj neki a kihívásnak egyedül, vagy akár 3 másik játékossal a kooperatív módban, hogy együtt nézzetek szembe a kihívással. Viszont bölcsen válasszátok ki a karaktereket, mivel minden hős egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek mindegyike más-más ponton lehet hasznos a harc során.





Mindegy egyes alkalommal, amikor megrohamozod a kastélyt, újabb kalandok várnak rád. Fedezz fel egy végtelen újrajátszási lehetőséget kínáló dungeon-t, amelyben minden sarkon kincsek, csapdák és veszélyek leselkednek rád.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MythForce: Digital Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: