Betöltés...

Empire of Sin (Premium Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 34.976 Ft





A JÁTÉKRÓL



Tartalmazza: alapjáték, Expansion Pass, Mobster Pack, Aranyfegyver készlet, Curb Stomp végrehajtás

Az Empire of Sin , a Romero Games és a Paradox Interactive stratégiai játéka az 1920-as évek tiltási korszakának kíméletlen bűnözői alvilágának középpontjába állít. Csak rajtad múlik, elbűvölsz és megfélemlíted a halom tetejét, és mindent megteszel, hogy ott maradj. Ez a karakter-vezérelt játék a játékosokat szimatolja a zúgó 20-as évek csillogásában és csillogásában, miközben a színfalak mögött dolgoznak a szervezett bűnözés szemöldökében.

Jellemzők



Építs egy bűnözés birodalmat: Emelje fel bűnöző birodalmát alapjaitól azáltal, hogy ütődéseket hoz létre a szomszédságában (legyen szó akár hivatalokról, sörfőzdékről, bordélyházakról, szakszervezetek felszabadításáról, védelmi ütőkről vagy kaszinókról), és toboroz egy hűséges maffiózókból álló csapatot, hogy nyomot hagyjon rajta utcákon. Miután hírnevet szerzett magának, bővítse befolyását azzal, hogy átveszi a rivális területet, és további vállalkozásokat ad hozzá repertoárjához.

Fedezzen fel egy élő, lélegző várost: Menjen el az 1920-as évek nyüzsgő Chicago utcáira és annak különálló környékeire, mint például Kis-Olaszország vagy a West Loop, valódi történelmi nevezetességekkel és eseményekkel. Kapcsolatba léphet egy teljes stábbal, több mint 60 élő, lélegző karakterrel, akiknek háttere tájékoztatja arról, hogyan reagálnak Önre vagy más szereplőkre. Minden egyes toborozható karakter olyan vonásokkal és kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek jelentősen befolyásolják a játékmenetet és fordítva. Schmooze, kényszeríteni, elcsábítani, fenyegetni vagy megölni őket, hogy utat érjen.

Terület védelme és kibővítése: Ha ütésekről van szó, akkor természetesen hipotetikusan, és a helyzetének üzenetet kell küldenie, szembe kell néznie a brutális körökön alapuló harcban. Stratégiailag toborozd fegyvereidet, hogy erős vegyi anyagot építsenek ki legénységedben, hogy maximalizálják a harci károkat és elősegítsék a városban való tartást.

Használja befolyását: szövetségeket kössön, szakítson rendőröket és kereskedjen a feketepiacon, hogy előnyt szerezzen és bővítse bűnözői családjának befolyását. De mindig tartsa közel az ellenségeit, és győződjön meg arról, hogy vakond van a belső oldalán és a szemén mindenütt.

Uralja a szomszédságot: Akár erőszakkal, üzleti okosságokkal vagy az egész városra kiterjedő ismertséggel jut el a csúcsra, számos módon lehet Chicago királya vagy királynője. Különböző indulási körülmények és a változó személyzeti dinamika mellett soha nem lesz két egyforma játék.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Empire of Sin (Premium Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: