Betöltés...

WWE 2K23: Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.001 Ft



A JÁTÉKRÓL

A WWE 2K23: Season Pass tartalma:

- 5 kiegészítő karaktercsomag

- MyRISE Mega-Boost csomag

- 200 Attribute Points játékbeli fizetőeszköz

- Supercharger csomag

- WWE Legends és throwback arénák feloldása



Az alapjátékról:



A WWE 2K23 még erősebb, kibővített funkciókkal, gyönyörű grafikával és a WWE szupersztárok és legendák hosszú névsorával. A 2K Showcase visszatér, mint egy interaktív sportdokumentumfilm, amely John Cena 20 éves karrierjére összpontosít, és végre itt a WarGames! Bővített funkciók, gyönyörű grafika és a legjobb WWE-élmény. Szállj be a ringbe WWE szupersztárokkel és szállj szembe olyan legendákkal, mint Roman Reigns, az "American Nightmare" Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin és még sokan mások!



2k Showcase: Interactive Sports Documentary

Játszd végig John Cena 20 éves WWE-karrierjének kulcsfontosságú pillanatait és legkeményebb ellenfeleit. A franchise-ban elsőként, vedd magadra az egyes kiemelt ellenfelek - minden idők legnagyobb WWE-s ellenfelei - szerepét, miközben célod, hogy legyőzd Mr. Hustle-t, Loyalty-t és Respect-et.



It's Wargames

A rajongók által kedvelt, akciódús WarGames a WWE 2K23-ban debütál, és szívszaggató 3v3-as és 4v4-es többjátékos káoszt kínál két egymás melletti ringben, amelyet egy dupla acélketrec vesz körül!



A te show-d, a te döntéseid

A MyGM segítségével átveheted egy heti show irányítását, és versenyezhetsz a rivális általános menedzserekkel a márkaelsőségért. Mostantól több GM közül választhatsz, további show opciók, több évad, kibővített meccskártyák és több meccstípus akár 4 játékos számára.



Minden kártya a kezedben van

Gyűjtsd össze és fejleszd a WWE szupersztárok és legendák kártyáit, hogy felépítsd a legerősebb frakciót, és versenyezz a globális dominanciáért a MyFACTION-ban, amely mostantól online multiplayerrel is rendelkezik!



Alapozd meg a jövőd a MyRise-ban

Sétálj át a függönyön a WWE debütálásodra, és alakítsd WWE szupersztárként a karrieredet a döntéseiddel, amelyeket az út során hozol a különböző történetszálakon - The Lock és The Legacy - keresztül.



Az univerzum a tiéd

A WWE Universe mód a legjobb sandbox élmény, amelyben te irányíthatod a WWE-t, a szupersztárok névsorától kezdve, a viszályokon, a bajnokokon és a heti show-kon át!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "WWE 2K23: Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: