Betöltés...

Ash of Gods: Universe Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.590 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Ash of Gods: Universe Bundle tartalma:

- Ash of Gods: Redemption teljes játék

- Ash of Gods: The way teljes játék





Ash of Gods: Redemption

Az Ash of Gods: Redemption egy körökre osztott RPG, amely ötvözi a taktikai harcot, a CCG elemeket és a folyamatosan fejlődő történetet, amelyben senki sincs biztonságban a haláltól, beleértve a főszereplőket is.



Játékmenet

Az Ash of Gods három különálló főszereplő története, akik felemelkednek egy évszázados fenyegetés ellen, amelyről egykor azt hitték, hogy csupán népi hiedelem. Thorn Brenin kapitány, Lo Pheng testőr, Hopper Rouley írnok és sokan mások még nem tudják, hogy a kaszások visszatértek, és vérbe akarják fojtani a világot, hogy felébreszthessék az alvó isteneket.



Nagy hatással bíró döntések

Minden döntés, akár a csatatéren, akár azon kívül, képes jelentős következményekkel megváltoztatni az események menetét és a csapatod sorsát. De még a vezetőd halála sem jelenti az utad végét.



Nincs véletlenszerű kockadobás

Nincsenek kockadobások a találati esély vagy az ütés erejének meghatározására. Az Ash of Godsban az igazi taktikusoknak el kell sajátítaniuk osztályaik képességeit, és ki kell használniuk a korlátozott kártyakészletük által biztosított erőket, vagy el kell viselniük a következményeket.



Hozzád alkalmazkodó mesterséges intelligencia

Az Ash of Gods mesterséges intelligenciája alkalmazkodik a játékstílusodhoz, hogy folyamatosan kihívást jelentsen, és ne legyen helye olcsó taktikáknak vagy legyőzhetetlen csapatépítéseknek.



PvP többjátékos mód

Hívd ki a többi játékost, és küzdj meg a ranglistán elfoglalt helyedért. Nyiss fel új karaktereket, fejlesztéseket és kártyákat, hogy még jobban testre szabd a taktikádat.



Jutalmak a kockázatért

Költsd el a saját HP-id egy utolsó támadásra. Indulj csatába kisebb csapattal, hogy jobb kártyákat és gyorsabb köröket kapj. Válaszd a rövidebb, de veszélyesebb utat, hogy spórolj az erőforrásokkal. Az Ash of Gods megjutalmazza azokat, akik hajlandóak vállalni a kockázatot.







Ash of Gods: The Way

Egy körökre osztott pakliépítő kirakós játék, ahol minden csata egyedi, és a döntéseid számítanak! Foglald el az ellenőrzőpontokat, védd meg parancsnokodat a halálos ellenségtől, győzd le a kihívásokat és kezeld a csúnya meglepetéseket a győzelem érdekében. Két pakli, öt frakció és harminckét befejezés!



Minden csata egy új kihívás

Az Ash of Gods: The Way minden csatája gondosan kidolgozott próbatétel a képességeidnek, különböző célokkal és ellenfelekkel. Akár ellenőrzőpontokat kell elfoglalnod, akár meg kell védened a parancsnokodat egy halálos ellenségtől, akár egy az egy elleni párbajok sorozatát kell megvívnod, minden eszedre szükséged lesz a győzelemhez. Minden csata kimenetele jelentős! Győződj meg róla, hogy a csatatér minden részletét az előnyödre használod. Találkozol csapdákkal, amelyek a stratégiádtól függően veszélyt vagy lehetőséget jelenthetnek, és hatalmi rúnákkal, amelyek teljesen megváltoztathatják a csata menetét! Ha a jelenlegi taktikád nem válik be, csak cseréld ki a kártyáidat és a fejlesztéseket, hogy valami mást próbálj ki - a kísérletezésért vagy a stratégiaváltásért nem jár büntetés.



Válaszd ki az utadat

Az Ash of Gods: The Way egy újszerű műfaji keverék az RPG stílusú beszélgetésekből, egy gyűjtögetős kártyajátékból és egy körökre osztott taktikai csatából - a döntéseid mindezen területeken befolyásolják a történet kimenetelét. Az Ash of Gods: The Way-ben karakterkártyák és támogató kártyák kombinációjából építed fel a paklidat. A karaktereidet a csatatéren veted be, míg a támogató kártyák erősítik a karaktereidet, vagy erős varázslatokat varázsolnak. Mindkét kártyatípust fejlesztheted, hogy erősebbé válj, és a karakterek még vadonatúj képességekre is szert tehetnek, például ravasz ellentámadásokra vagy páncéltörő csapásokra.



Interaktív történet többféle befejezéssel

A történet középpontjában a fiatal Finn áll, akit egy veszélyes küldetésre küldenek, amely megállíthat egy gyilkos háborút... de útja során megtudja, hogy néhány ellensége egészen más, mint amit eddig mondtak neki. Nehéz döntéseket kell majd meghoznia, és Finnnek együtt kell élnie a következményekkel. A nem lineáris fő cselekmény mellett, amelyet (teljesen szinkronizált) jelenetek és beszélgetések segítségével mesélnek el, mellékküldetéseket is felfedezhetsz.



Fedezd fel az Ash of Gods univerzum más játékait is

Az Ash of Gods: The Way a második játékunk az Ash of Gods univerzumban - az első játékunk, az Ash of Gods: Redemption egy körökre osztott RPG taktikai harcokkal, CCG elemekkel és egy erősen interaktív történettel, amelyben olyan fontos döntéseket kell meghozni, amelyek szó szerint élet-halál kérdései. De még ha a vezetőd el is bukik, az még nem a vég - a történet folytatódik...

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ash of Gods: Universe Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: