Betöltés...

The Sims 4 - Dream Home Decorator (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.118 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Dream Home Decorator kiegészítő segítségével valóra válthatod ügyfeleid fantáziáját.Minden otthon tele van kiaknázatlan lehetőségekkel, amelyeket csakis te tudsz megvalósítani. Ha szakmai hírnevedet szeretnéd megalapozni, ismerd meg minden Sim kedvenceinek és nemtetszéseinek körét, mielőtt elkezdenéd a tervezést, majd készítsd el a tökéletes felújítást minden egyes ügyfél számára. Ha már sikerült elvégezned a munkát, készülj fel arra, hogy a nagy leleplezéskor láthasd az ügyfeled meghökkentő arckifejezését!



Ismerd meg az ügyfeleidet

Minden munka személyes érintést igényel. Nemcsak az ügyfél igényeiről van szó, hanem a preferenciáiról és a költségvetéséről is. Milyen színeket szeretnek? Inspirálja őket a zene? Mik a hobbijaik? Mindezek figyelembevételével kell kialakítania a terveit, ha ragyogó ajánlást szeretne.



Felújítás, átrendezés, átalakítás

Akár egyetlen helyiség felújításáról, akár egy egész telek átalakításáról vagy egy kereskedelmi helyiség felújításáról van szó, a célod az, hogy ügyfeleidet boldoggá tedd. Minden részletért te felelsz. Most az olyan rugalmas berendezési tárgyak, mint a szekcionált kanapék, a moduláris polcok és a beépített tűzhelyek és sütők minden eddiginél több átgondoltabb választási lehetőséget kínálnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Dream Home Decorator (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: