Betöltés...

Under Night In-Birth II: Sys:Celes (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.629 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Under Night In-Birth epikus saga legújabb, lebilincselő része felemelkedik a mélységből! Továbbfejlesztett látványvilág és harcrendszer! Légy tanúja, ahogy lehull a függöny az Hollow Night meséjétől. Küzdj a felsőbbrendűségért izgalmas harcok és egy mély, robusztus harcrendszer segítségével!



Válogass az összesen 24 karakterből álló listából, megújult látványvilággal

3 új karakter csatlakozik a csatához: Kaguya, a Moonlight Dancer "Twin Barrel Beauty", Tsurugi "Steel Guardian" és Kuon "Eternal Re-Birth" Endless Entity. Nem fogod tudni levenni a szemed a 24 harcos közötti intenzív csatákról a rendkívül részletes HD pixel art grafikával!



Az egyszerű bevitel megkönnyíti a harcba való belevetést

Új vagy a verekedős játékokban? Semmi gond - az egyszerű bevitel azt jelenti, hogy még a kezdők is képesek egyetlen gombnyomással végrehajtani a mozdulatokat!



Mostantól támogatja a rollback netcode-ot a jobb online élmény érdekében

A Casual Matches kiegészítésével minden eddiginél könnyebb belevágni és élvezni az online csatákat.



Új mozdulatok és játékmechanikák bevezetése

Mostantól minden karakter új mozdulatokkal büszkélkedhet, mint például Hyde Blaring Outrage és Linne Soaring Dragon. Az új játékmechanikák, a Creeping Edge és a Celestial Vorpal további mélységet nyitnak a játékmenetben.



Az utolsó fejezet! Egy új mese az Hollow Night-ról...

Szakítsd meg a ciklust! Vége a végtelennek. Fejeződjön be e számtalan éjszaka története, ezen az estén, a végzet pillanatában. A Hollow Night történetének régóta várt folytatása bontakozik ki!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Under Night In-Birth II: Sys:Celes (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: