Betöltés...

Train Sim World 2: Canadian National Oakville Subdivision - Hamilton - Oakville Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.530 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Sim World 2: Canadian National Oakville Subdivision játékban átélheted a nyüzsgő teherpályaudvarokat, a nehézipart és a klasszikus mozdonyokat az Ontario-tó lenyűgöző területén. Vezesd a vonataidat egy olyan vasúthálózaton, amelyet a mai napig úgy ábrázolnak, ahogyan az van, számos pálya menti iparággal, amelyeket nap mint nap kiszolgál a vasút. A kiváló részletességgel reprodukált minden pályaudvar, jelző és kilométerkő olyan valóságosnak tűnik, hogy szinte megérintheted őket.



Teherszállítás az egész országban

A te feladatod, hogy árut fuvarozz a Canadian National nyüzsgő Oakville Subdivision pályáján. Kezeld a különböző iparágak kiszolgálásának bonyolult feladatait, vedd fel és rakodj le a tonnákat, rengeteg váltással. Akár vezetsz, akár utazol, akár nézed az akciót, megtapasztalhatod a forgalmas vasút minden látványát és hangját.



A kanadai flotta ikonikus dúója

Vedd át az irányítást a Canadian National teherszállító flottájának egy duója, a GP9rm - a tágas, felújítás utáni vezetőfülkével - és a GP38-2 felett, amelyek együttesen az Oakville Subdivision teherszállítási feladatokat látják el. A hiteles dízel-villamos szimuláció, amelyet szakértői műszaki ismeretek és valós adatok támasztanak alá, a teljesítményt, a hangokat és az érzetet pontosan reprodukálja, hogy olyan érzés legyen, mint a valóságban.



Kezdők számára is hozzáférhető

A Train Sim World 2: Canadian National Oakville Subdivision minden képességszintű játékosnak megfelel, a kezdők számára elérhető képzéssel, a szakértők számára pedig haladó eljárásokkal. Akár a vonatvezetést szeretnéd elkezdeni, akár a szakértői tudásodat szeretnéd felfrissíteni, a Train Sim World 2 mindent tud. Érezd a részleteket, ahogy a vezetőfülkébe lépsz, vedd át az irányítást, majd éld ki álmaidat az Oakville Subdivision rendkívül részletes és magával ragadó környezetének felfedezésével!



Játssz úgy, ahogy akarod

Válaszd ki, hogyan szeretnél játszani a Train Sim World 2: Canadian National Oakville Subdivision játékban. Vedd át az irányítást, és irányíts nagy teljesítményű mozdonyokat, futtasd a menetrend szerint, vagy végezz fontos feladatokat, vagy utaskísérőként nézd végig a világot. Miért ne nézhetnéd végig az akciót, és készíts elképesztő képernyőképeket, vagy menj felfedezőútra, és töltsd ki az összes feladatot? Bármit is választasz, a Train Sim World 2: Canadian National Oakville Subdivisionben rengeteg látnivalót és élményt találsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Canadian National Oakville Subdivision - Hamilton - Oakville Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: