Betöltés...

Wo Long: Fallen Dynasty

Ár: 25.850 Ft



A JÁTÉKRÓLA sötétség mélyéről egy sárkány szárnyal. Egy új sötét fantasy Three Kingdoms akció-RPG a Team NINJA-tól, a Nioh fejlesztőitől. Kr. u. 184, a későbbi Han-dinasztia korabeli Kína. Az országot káosz és pusztulás sújtja. A hosszú évekig virágzó császári dinasztia most az összeomlás előtt áll.



Sötét fantasy a Han-dinasztiáról

Wo Long: Fallen Dynasty egy drámai, akciódús történet egy névtelen milicista katonáról, aki a túlélésért küzd a későbbi Han-dinasztia sötét fantasy változatában, ahol démonok sújtják a Three Kingdoms országát. A játékosok a kínai harcművészeteken alapuló kardforgatással harcolnak a halálos lények és az ellenséges katonák ellen, és megpróbálják legyőzni az esélyeket a bennük rejlő valódi erő felébresztésével.



Az ismeretlen eljövetele

A Wo Long egy guggoló sárkányra utal, és egy még nem ismert hősre vagy nagyszerű személyre is utal. Ez a történet a később hőssé váló tisztekről szól, akik "ismeretlen" korszakukban vannak, és egy főszereplő "senkiből" való felemelkedésének története is.



Démonok a királyságban

A Three Kingdoms kaotikus időszakában játszódó sötét fantasy elbeszélés szemléletesen meséli el egy milicista katona fáradságos küzdelmét a túlélésért a démonokkal fertőzött későbbi Han-dinasztia idején. Olyan őrület van a Three Kingdoms-ban, mint még soha!



Ébreszd fel a benned rejlő erőt

Győzd le a halálos ellenséget, hogy növeld a morált, és ébreszd fel a benned rejlő erőt! Győzd le az ellenfeleket egyedülálló új stratégiák segítségével, beleértve az "öt fázison" alapuló harcstílusokat.



Élj a kard által

A kegyetlen csapásairól híres, amelyek egy pillanat alatt képesek megváltoztatni a csata menetét, a kínai harcművészetek kardforgatói kecsesen váltogatják a tempót, miközben váltanak a támadó és a védekező manőverek között. Győzd le az ellenfeleket egy sor intenzív és véres csatában, miközben megtanulod a pontosságot és a készséget, ami ahhoz szükséges, hogy a kard igazi mesterévé válj.



Fegyverek

Válassz a fegyverek széles választékából, a máglyáktól a dupla kardokig, hogy felfedezd, melyik illik a harci stílusodhoz.



Varázslatok

Ez a titkos művészet a Five Phases erejéből merít, amely lehetővé teszi az olyan elemeket használó támadásokat, mint a láng és a jég. Magasabb Morale Rank-ok elérésével még erősebb varázslatok használatára tehetsz szert.



Isteni szörnyek

Az olyan isteni szörnyek, mint a Zhuque és a Baihu más harcosokkal kötött szövetségek révén jönnek létre. Ezeket az isteni szörnyeket megidézve nagy erejű hőstetteket tudsz végrehajtani.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wo Long: Fallen Dynasty" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: