Betöltés...

Fa herekaloda (fekete)

Ár: 16.990 Ft

Igazán ritka kiegészítő egy alaposan felszerelt szexszobához. Ha már a BDSM minden szegletét feltérkézetétek, próbáljátok ki a herekalodát is!


Miért jó?

Kiváló szakítószilárdságú anyagból készült - alaposan lecsiszolt és festett fa Testhez idomuló forma - enyhén hajlított dupla S alak a tökéletes illeszkedéshez Egyszerűen kicsavarozható és összeszerelhető Igazi BDSM gyöngyszem!
Erre figyelj:

A rúd hossza nem állítható Haladóknak! Kezdőknek nem ajánljuk Ne feledd, a játék csak addig játék, amíg mindenki élvezi! Állapodjatok meg egy mentőszóban, amit ha bárki használ, azonnal álljatok meg!

Használati TIPP:
Válaszd szét a kaloda két felét majd kutyapózban húzd hátra partnered heréit és illeszd össze úgy a kaloda két részét, hogy a résbe csak a herezacskó kerüljön, így béklyózva meg az alárendelted.
A kaloda használható szemben is, így elsősorban úgy helyezhető fel az eszköz, hogy partnered áll.


A csomag tartalma:

1 darab herekaloda (2 rúdból)
Termék specifikáció, tulajdonságok:

fa herekaloda kiváló szakítószilárdságú anyagból enyhén hajlított dupla S alak testhez idomuló forma egyszerűen kicsavarozható és összeszerelhető teljes hossz: 39,2cm szélesség: kb. 6cm magasság: 4,1cm hererés mérete: 5 x 1,6cm szín: fekete anyag: fa Használati útmutató letöltése (PDF)

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Fa herekaloda (fekete)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: