Betöltés...

Táska/hátizsák, Quasar & Co.®, USB porttal és 14 rekesszel, textil, 40 x 30 x 14 cm, türkiz

Ár: 14.068 Ft


Quasar &Co. easte táska/hátizsák, amelyet kifejezetten a gyermek- és babaápoláshoz szükséges összes termék tárolására terveztek.
Ennek a hátizsáknak az az előnye, hogy multifunkcionális, nagy tárolókapacitással, divatos, tartós kialakítással és kiváló minőséggel.
Belső és külső zsebekkel rendelkezik palackok, cumik, pelenkák, kulcsok, pénztárca, táblagép, telefon, ruhák stb. Számára.
Az elülső zsebben 3 hőszigetelt zseb található, amelyek állandó hőmérsékletet tartanak fenn tej-, víz- vagy teapalackokkal ellátott palackokban.
Állítható pántok, szélesek, nagyon kényelmes viselet.
USB-port és dedikált hely egy külső akkumulátor számára.

A Quasar &; Co. hátizsák táskát úgy tervezték, hogy nagyon tartós legyen és modern stílusban készüljön. A nagy és tágas elülső zseb mellett a hátizsák különböző méretű rekeszekkel rendelkezik - ideális szervezett emberek számára. A nagy fő rekesz rengeteg helyet biztosít a személyes tárgyak számára – ideális hosszú sétákhoz vagy rövid bevásárló kiruccanásokhoz. A hátizsák gyorsan és egyszerűen rögzíthető minden babakocsi modellhez az univerzális rögzítőrendszer segítségével. A táska felépítésének módja lehetővé teszi minden szülő számára, hogy a terhelést az egyes babák sajátos igényeihez igazítsa. A széles nyílás lehetővé teszi a könnyű rakodást, nyitva tartva a bejáratot.
Szín: Turquoise

Anyag: Textil

Márka: Quasar &; Co.

Méretek: 40 x 30 x 14 (magasság x szélesség x mélység)

Súly: 0,82 kg

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Táska/hátizsák, Quasar & Co.®, USB porttal és 14 rekesszel, textil, 40 x 30 x 14 cm, türkiz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések