Betöltés...

Extra kényelmes taktikai kesztyű extrém sportokhoz és fizikai munkához - érintőképernyőn is használható - XL - khaki (BB-21772)

Ár: 5.690 Ft

Extra kényelmes taktikai kesztyűt, melyek kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújtanak. Ez a kesztyű nem csak egy eszköz, hanem egy partner a mindennapi kihívásokban. Főbb jellemzők és előnyök: Tartós anyag és megerősítések: Az érintőkesztyűk tartós nylonból készültek. Ez az anyag kitartást és védelmet nyújt az abrázió és a kézkárosodás ellen. A kesztyűk emellett megerősített tenyereket és ujjakat is tartalmaznak, amelyek védelmet és tartósságot biztosítanak azokon a területeken, amelyek ki vannak téve súrlódásnak vagy ütődésnek. Érintőképernyős kompatibilitás: A katonai túlélőkesztyűk elengedhetetlen felszerelési elemek táborozásnál, túlélő iskolákban vagy terepgyakorlatokon. Különösen jól jönnek, mivel lehetővé teszik az okostelefonok használatát is. Állítható mandzsetták: A kesztyűk állítható mandzsettákkal vannak ellátva, amelyeket az egyéni igényekhez lehet igazítani, és megakadályozzák a szennyeződéseket a kesztyűk belsejében. Velcro pántos állítási lehetőség. Kiemelt tapadás: A taktikai kesztyűk profilozott betétekkel, csúszásmentes panelekkel és textúrákkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a jobb tapadást és irányítást a szerszámok, fegyverek vagy felszerelések felett. Különösen hasznos olyan helyzetekben, ahol a pontosság és erős fogás kiemelkedően fontos. Műszaki adatok: Szín: sötétzöld Anyag: nylon Méret: 24 x 11.5 cm Súly: 114g Súly csomagolásban: 126 g Az Ön számára az extra kényelmes taktikai kesztyű magas szintű biztonságot és teljesítményt garantál. Legyen mindig felkészült a kihívásokra, és bízzon egy olyan termékben, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ne habozzon, rendelje meg most, és élje át a minőségi védelem és kényelem erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Extra kényelmes taktikai kesztyű extrém sportokhoz és fizikai munkához - érintőképernyőn is használható - XL - khaki (BB-21772)" című hirdetést látja. (fent)