Betöltés...

Utazásszervező bőröndhöz, 7 db

Ár: 4.390 Ft

Tervezi a közelgő utazást? Tekintse meg utazásszervezőink készletét, amely segíthet a szervezettségben és a holmija feletti irányításban minden kaland során! Akár egyedül, akár családjával utazik, ezek a funkcionális és praktikus kiegészítők még élvezetesebbé és problémamentesebbé tehetik az utazást.



NAGY KÉSZLET - a készlet 7 táskából áll, amelyek segítenek rendben tartani bőröndjét és szállodai szobáját. Hét különböző méretű, kapacitású és rendeltetésű szervező könnyítheti meg nyaralását. A táskák lehetővé teszik a fehérneműk, cipők, kozmetikumok vagy kábelek és töltők külön válogatását és becsomagolását. Nekik köszönhetően egy plusz cipőt bepakolhat az utazótáskájába és nem koszolja be velük a bőröndjét vagy egyéb ruháit!



TEGYE EGYSZERŰBBÉ A RENDTARTÁST - az utazásszervezők segíthetnek rendet tartani a praktikus tárgyak és dokumentumok, például jegyek, útlevelek, beszállókártyák, pénz, kulcsok vagy elektronikus eszközök, valamint ruhák és cipők terén. Nekik köszönhetően az utazó könnyedén megtalálhatja a számára szükséges dolgokat anélkül, hogy a teljes táskát vagy bőröndöt át kellene kutatnia.



HELYMENTESÍTÉS - ha hasonló tárgyakat csomagol egy rendezőbe, több helyet nyerhet a bőröndjében. Ezenkívül a rendszerezők használatával elkerülheti a dolgok kaotikus elrendezését közvetlenül a bőröndben.


LEÍRÁS



Szín: szürke/narancs
Anyaga: poliészter, egyéb: műanyag + szilikon
Méretek:



tasak hálóval: 32 x 41 x 10 cm
tasak hálóval: 28 x 34 x 10 cm
tasak: 22 x 30 x 10 cm
tasak: 22,5 x 27 cm
tasak: 16,5 x 25 cm
cipőrendező: 33,5 x 20 cm
tasak: 26 x 34 cm



Súlya: 336 g
Csomag súlya: 356 g




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Utazásszervező bőröndhöz, 7 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: