Betöltés...

MARATON Plus - 5 csomag / 30 kapszula - Szuperkedvező csomag + Ajándék PRORINO Potency Caps 1 csomag

Ár: 47.081 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS+AJÁNDÉK MARATON PLUS - 5 csomag / 30 kapszula - Szuperkedvező csomag + Ajándék PRORINO Potency Caps 1 csomag Maraton Plus A Maraton Forte alkalmi potencianövelő kapszulának az alábbi előnyei vannak Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 30-45 percen belül már készen áll az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás, mely alatt érezhetően fejti ki jótékony hatását Hosszabb aktusok, jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidül a regenerációs idő, így hamarabb készen áll a következő menetre Hímvessző méterének "növekedése" - vastagabb, keményebb pénisz Természetes összetevőket tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes a használata Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja Hatóanyag mennyisége napi adagban (1 kapszula) Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség Maca gyökér por (Lepidium Meyeii) 310mg Fűrész Pálma kivonat (Serenoe repens) fatty acid 60mg / 27mg Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus senticosus) eleutheroside 20mg / 1,6mg Fokhagyma kivonat (Allium sativum) 10mg PRORINO Potency Caps for men 2 pcs ERO PRORINO Potency Caps étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak. Egy doboz ERO PRORINO Potency Caps 2 darab kapszulát tartalmaz. A szexuális aktus előtt 15-20 perccel kell bevenni egy kapszulát lehetőleg éhgyomorra, egy pohár vízzel, vagy tejjel.A maximális napi adagot ne lépje túl! A táplálék-kiegészítők nem helyettesíti a vegyes étrendet. Összetevők (napi adag): 45% vörös ginseng gyökér por (290mg), 14,7% L-Arginin (95mg), 14% Maca gyökér por (90mg), 4,7% Damiana gyökér por (30mg), 4,7% Ginkgo Biloba kivonat (30mg). Kapszula: zselatin. Színezékek: E132, E171. Csomósodást gátló: magnézium-sztearát.

A Maraton 100%-ban természetes potencianövelő hatóanyag összetételében teljesen megegyezik a korábbi Maraton 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó potencianövelő kapszula a merevedési problémák és potencianövelés kezelésében! A kapszula igen magas gyógynövény hatóanyagot tartalmaz. Különlegesen összeválogatott gyógynövényeinek köszönhetően a Maraton kapszulák segítségével Ön gyorsabban elérheti a kemény erekciót és ezt hosszabb ideig képes lehet fenntartani. A szibériai ginzengről számos tanilmány állítja, hogy segíthet a potencianövelésben. A maca gyógynövényt egy igazi energiabombának tartják. A férfiakban javíthatja a nemzőképességet, kedvező hatással lehet a libidóra, jó lehet az impotencia kezelésében, erősítheti az immunrendszert, és lecsökkentheti a krónikus fáradtságot is. A fűrészpálma, mely segíthet az egészséges prosztata megőrzésében, növelheti a libidót és javíthatja a férfi nemi szerv egészséges működését. A fokhagyma gyógyító hatásai közül az egyik legismertebb az erek tisztítására és a szív és érrendszer működésére gyakorolt jótékony hatás. Az erek tiszításával javítja a keringést és ezáltal a barlangostestek vérellátása is kedvezőbben alakulhat. Összetevők: Fűrészpálma (Serenoa repens), Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus), Maca (Lepidium meyenii), Fokhagyma (Allium sativum). A Maraton potencianövelő kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti: Gyors hatás – 30-45 percen belüli képes lehet kifejteni potencianövelő hatását Akár 48 óráig is képes éreztetni potencia növelő hatását Javíthatja a szexuális állóképességét Természetes összetevőket tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes a használata Nyugtató hatást fejthet ki az idegrendszerére Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja Milyen mellékhatásai vannak a Maraton potencianövelő kapszuláknak? A Maraton potencianövelő 2015 év vége óta volt forgalomban az eladások és a vásárlói beszámolók alapján A Maraton potencianövelő elnyújtott hatással bírt, így akár több napig is eltarthat a potencianövelő és speciális vágyfokozó hatása. Ezt képviseli az új Maraton potencianövelő kapszula is. A Maraton potencianövelő kapszulái, nem ajánlott Önnek abban az esetben, ha szívproblémái vagy magas illetve vérnyomás problémái vannak. A termék kihatással van az erekre. Értágító és vérbőséget fokozó hatással bír. Mielőtt elkezdené használni a Maraton potencianövelő kapszuláit, kérjük miden esetben konzultáljon kezelőorvosával és kérje ki a tanácsát a termék fogyasztásával kapcsolatosan. OÉTI notifikációs szám 29981/2022

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "MARATON Plus - 5 csomag / 30 kapszula - Szuperkedvező csomag + Ajándék PRORINO Potency Caps 1 csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: