Betöltés...

HP 4J0A2AA#ABB ZBook Thunderbolt Dock G4 120W USB A, USB-C, HDMI, DisplayPort, RJ-45 Fekete dokkoló

Ár: 106.706 Ft

A dokkoló, amely védi a csatlakoztatott eszközöket.
Érezze magát biztonságban a bejelentkezés pillanatától kezdve. A HP Sure Start funkcióval ellátott HP Thunderbolt G4 dokkoló megakadályozza, hogy a hackerek a dokkoló segítségével támadják meg a hálózatot és a csatlakoztatott notebookot. Minden, ami ehhez a dokkolóhoz kapcsolódik, védett, és megfelel a teljes NIST 800-193 követelménynek.

Kiterjesztett kompatibilitás. Könnyű csatlakoztathatóság.
A legtöbb noteszgéppel és operációs rendszerrel zökkenőmentesen működő dokkolóval a munkájára összpontosítson, és ne a kompatibilitására. Akár Windowst, akár Macet, akár Chrome OS-t használ – a szigorú tesztelés és tanúsítványok biztosítják, hogy egyetlen USB-C® kábel problémamentesen csatlakoztassa eszközét és perifériáit.

A produktív erő.
A szupergyors Thunderbolt™ 4 technológiával akár négy 4K-s kijelzőt is támogató dokkoló segítségével több feladatot végezhet, hozhat létre és működhet együtt gyorsabban, és dupla Ethernet-sebességgel rendelkezik a gyorsabb letöltés érdekében  . Ez a dokkoló akár 100 W teljesítményt is biztosít – ez elegendő a legtöbb notebook töltéséhez.

Az eszközkezelés egyszerűen
Kezelje vegyes flottáját hatékonyabban a vezetékes Intel® vPro™ támogatással, amely lehetővé teszi a felhatalmazott rendszergazdák számára a vPro™-kompatibilis notebookok távoli elérését és kezelését vezetékes kapcsolaton keresztül a frissítésekhez. Az IT-menedzserek bármikor megtervezhetik a dokkoló firmware-frissítését, még akkor is, ha a felhasználó egy kattintásos telepítővel megszakítja a kapcsolatot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 4J0A2AA#ABB ZBook Thunderbolt Dock G4 120W USB A, USB-C, HDMI, DisplayPort, RJ-45 Fekete dokkoló" című hirdetést látja. (fent)