Betöltés...

Canon Tintasugaras mobil nyomtató PIXMA TR150 akkumulátorral, A4, FF 9 k/p, SZ 5,5 k/p, 4800x1200, USB/LAN/WiFi

Ár: 126.900 Ft

PIXMA TR150 újratölthető akkumulátorral
A legjobb ajánlatokért közvetlenül a helyszínen. Az újratölthető akkumulátorral, a mobileszköz-vezérléssel és a sokoldalú vezeték nélküli csatlakozással könnyedén érhet el professzionális eredményt – bárhol és bármikor.

Nyomtasson útközben – bárhol is legyen
A praktikus újratölthető akkumulátornak köszönhetően a nyomtatási feladatok bárhol elvégezhetők. A nyomtatási feladat vezeték nélkül érkezik számítógépről, laptopról vagy mobileszközről – szegély nélküli fényképekhez és dokumentumokhoz akár A4-es formátumig. És ha azt szeretné, hogy gyors legyen, akár 5 sablont is elmenthet, és egyetlen gombnyomással kinyomtathatja. Nyomtatás útközben Vékony és tartós a könnyű hordozhatóság érdekében – akár 330 oldalt is nyomtathat teljes feltöltéssel1, és az irodában, otthon vagy útközben az akkumulátor újratölthető a hálózati adapterrel vagy C típusú USB-kábellel .

Könnyű vezeték nélküli kapcsolat
Csatlakozás gomb a mobileszközhöz való egyszerű csatlakoztatáshoz és a Canon PRINT alkalmazással vagy az AirPrint (iOS), Mopria (Android) vagy Windows 10 Mobile segítségével történő nyomtatáshoz. Nincs internet router? Itt jön jól a Wi-Fi Direct.

Éles, kiváló minőségű
Tiszta még sötét területeken is: a hibrid tinta éles szöveget nyomtat pigmentfeketével és élénk fényképeket festékalapú tintával, 100 éves színstabilitás mellett az albumtárolókon.

Csatlakoztatható
WiFi 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sáv támogatásával



Wi-Fi Direct
Csatlakozás és nyomtatás - router nélkül



3,7 cm-es (1,44 hüvelykes) OLED kijelző
Világos menünavigáció és karbantartás



Gyors nyomtatási sebesség
9 ISO oldal/perc fekete-fehérben és 5,5 ISO-ban oldal/perc színesben



Egyszerű és hatékony
Legfeljebb 5 egyedi nyomtatási sablon menthető a nyomtatóba





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 74 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Canon Tintasugaras mobil nyomtató PIXMA TR150 akkumulátorral, A4, FF 9 k/p, SZ 5,5 k/p, 4800x1200, USB/LAN/WiFi" című hirdetést látja. (fent)