Betöltés...

Philips 40" 40B1U6903CH/00 - UltraWide Thunderbolt - IPS WLED

Ár: 539.090 Ft

Villámgyors adat-, videó- és Ethernet-csatlakozás
Ez a Philips dokkolómonitor a világ egyik első, USB4-megfelelőséggel rendelkező Thunderbolt™ 4 monitora. A hagyományos USB-C monitorokhoz képest a Thunderbolt™ 4 technológia villámgyors 40 Gbps-os adatátviteli sebességet biztosít, nagy felbontású videót és többfolyamú adatátvitelt a láncba kapcsoláshoz, akár 90 W-os tápellátást az eszközök számára, valamint stabil 1 Gbit/s-os Ethernet csatlakozást, mindezt egyetlen kábelen keresztül. A Thunderbolt™ 4 vékony, megfordítható, egykábeles USB-C dokkoló megoldás, amely elegáns, rendezett számítógépasztalt hoz létre, jelentősen növelve a termelékenységet.

Egyszerű és hatékony soros összefűzés többmonitoros beállításokhoz
A soros összefűzés lehetővé teszi több monitor és eszköz meghajtását a laptop egyetlen Thunderbolt-portjáról. A laptop Thunderbolt-portjáról csatlakozhat ehhez a monitorhoz, majd a monitor második Thunderbolt-portjáról egy második 4K monitorhoz.

UltraWide 5K2K (5120 x 2160) felbontás a finom részletekért
Az UltraWide 5K2K felbontással a színmélység élénkebben jelenik meg, és a látvány finom részletei sem maradnak el. A nagyobb képernyőfelülettel új értelmet nyer a hatékonyság.

Eyesafe (a szem számára biztonságos) tanúsítvánnyal rendelkező kék fény elleni védelem és színpontosság
A Philips kijelző megfelel a TÜV Rheinland Eyesafe® szabványnak, hogy valóban védelmet nyújtson Önnek a kék fénynek való huzamos kitettséggel szemben. A folyamatosan bekapcsolt kékfényszűrő nemcsak a digitális szemfáradtság csökkentését segíti, hanem a színintegritást is garantálja.

Dönthető, forgatható, magasabbra és alacsonyabbra helyezhető
A Compact Ergo Base egy emberközeli Philips monitortalp, amely billenthető, forgatható, és a magassága is állítható, így bármely felhasználó a maximális kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva helyezheti el a monitort.

Beépített KVM-kapcsoló a források közötti egyszerű váltáshoz
A beépített MultiClient KVM-kapcsoló révén két különböző számítógépet kezelhet egyetlen monitorral, billentyűzettel és egérrel. Egy kényelmesen használható gomb segítségével gyorsan válthat a források között. Praktikusan használható a két számítógép erejét igénylő alkalmazásoknál, vagy ha két különböző számítógéphez van csatlakoztatva egyetlen nagy monitor.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Philips 40" 40B1U6903CH/00 - UltraWide Thunderbolt - IPS WLED" című hirdetést látja. (fent)