Betöltés...

Brother DR-320CL 25000 oldal eredeti dobegység

Ár: 71.880 Ft

Eredeti Brother DR320CL dobegység csomag

Brother DR320CL fekete, ciánkék, magenta és sárga dobegység csomag. Akár 25000 oldal nyomtatására.

 

Az eredeti Brother DR320CL dobegység csomag használatával az Ön irodai nyomtatója mindig az elvárásoknak megfelelően fog működni és a nyomtatási minőség garantáltan hibátlan lesz. A DR320CL telepítése egyszerű, használata megbízható és gyors, így Önnek nem kell többé nyomtatási problémákkal szenvednie.

 

Kiemelt tulajdonságok

- Akár 25000 oldal nyomtatására is (egy oldal / nyomtatás)

- Kiváló minőségű eredeti Brother dobegység

- Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

 

 

Ha irodai nyomtatásról van szó, akkor Ön biztos lehet abban, hogy a Brother DR320CL dobegység csomaggal nyomtatója tökéletesen fog működni és kristálytiszta dokumentumokat fog nyomtatni.

Könnyű elcsábulni a kevésbé költséges, nem-márkás kellékeknek, azonban azt ne feledje, hogy az utántöltők és az olcsó kellékanyagok a nyomtatási minőséget nagymértékben befolyásolják és a nyomtató meghibásodását is előidézhetik. Ha az eredeti kellékeket választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Az eredeti DR320CL dobegység csomaggal nyomtatója mindig az elvárásainak megfelelően fog működni, és kiváló minőségben fog nyomtatni, hosszú távon pedig biztosan pénzt takarít meg Önnek.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Brother DR-320CL 25000 oldal eredeti dobegység" című hirdetést látja. (fent)