Betöltés...

Logitech Slim Folio Apple iPad (Gen. 7. / 8.) Billentyűzetes tok (Német) - Szürke

Ár: 38.400 Ft

ALAKÍTSA iPAD KÉSZÜLÉKÉT LAPTOPPÁ EGYETLEN KATTANÁSSALImmár mindenhol élvezheti a laptopszerű gépelést, ahová magával viszi (7., 8. és 9. generációs) iPad készülékét iPad Air készülékét. Ez az univerzális tok könnyen használható és hordozható, és közben megóvja az iPadet az ütközésektől és a karcolásoktól. Bárhol is kell dolgoznia – az udvaron, az íróasztalnál vagy az ölébe húzott géppel –, a Slim Folio a gépeléshez, olvasáshoz vagy rajzoláshoz optimális szögben tartja az iPadet.KÖZÉPISKOLÁSOKNAKA Slim Folio a legkiválóbb oktatóeszköz dolgozatíráshoz, jegyzetek legépeléséhez, ötletek felvázolásához, csoportmunkákban való együttműködéshez és a kategória csúcsára kerüléshez. A legjobb az, hogy a Slim Folio védi az iPadet menet közben, ezért akárhányszor biztonságosan bedobhatja azt a hátizsákjába.A FELSŐOKTATÁSBAN RÉSZT VEVŐ DIÁKOKNAKHozzon ki többet iPadjéből a felsőoktatásban. A Slim Folio kényelmesebbé teszi a tanulmányírást, diagramok rajzolását, a távoktatásban való részvételt és sok egyhuzamban órákig tartó tevékenységet.A TÁVMUNKA SZAKÉRTŐI SZÁMÁRAA Slim Folio nem áll meg a diploma megszerzésénél, segít Önnek, hogy a munkában is termelékeny maradjon, és kimondottan remek eszköz, ha távmunkában kell dolgoznia. iPadjét könnyedén laptoppá alakíthatja, hogy jegyzetelhessen, videóhívásokat bonyolíthasson le, virtuális táblahasználat segítségével együttműködhessen másokkal és sok mást is elvégezhessen a házából bárhonnan.3 ÜZEMMÓDA Slim Folio három egyedi üzemmódot kínál, hogy segítse a feladatok még hatékonyabb végrehajtását.
Rajzolás üzemmód: Tolja a képernyőt lefelé, hogy kényelmesen rajzolhasson és jegyzetelhessen a Logitech Crayon® vagy az Apple Pencil ceruzával.
Gépelés üzemmód: Egyszerűen dokkolja függőleges pozícióban a billentyűzetet, és kezdjen el gépelni.
Olvasás üzemmód: Ha kényelmesen szeretne könyvet, cikket vagy egyebet olvasni, hajtsa hátra a billentyűzetet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Slim Folio Apple iPad (Gen. 7. / 8.) Billentyűzetes tok (Német) - Szürke" című hirdetést látja. (fent)