Betöltés...

Microsoft Surface Pro X 13" Billentyűzetes tok - Fekete (angol)

Ár: 78.370 Ft

A kényelmes gépelésért bárhol. A karcsú és kompakt Surface Pro Keyboard nagy trackpaddel is rendelkezik a precíz navigáció érdekében. Korábban a
A Surface Pro X Keyboard, a Surface Pro Keyboard mostantól a Surface Pro 8 és a Surface Pro X eszközökkel is működik.Úgy működik, mint egy hagyományos laptop billentyűzetA Surface Pro Keyboard a Microsoft legjobb technológiáinak felhasználásával készült, beleértve a teljes mechanikus billentyűkészletet, a háttérvilágítású billentyűket, az optimális távolságot a gyors, gördülékeny gépeléshez, valamint a nagy trackpadet a precíz vezérléshez és navigációhoz. Vigye magával bárhová, hogy prémium laptop élményt nyújtson útközben.Azonnal igazodikDolgozzon bárhol. A Surface Pro billentyűzetet egyedülállóan úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen szögben alkalmazkodjon. Egyszerűen kattintson a helyére, és használjon három különböző módot: a Surface Pro X* Kickstand laptopként nyitható, táblagéphez visszahajtható, és a kijelző árnyékolása és az akkumulátor élettartamának megtakarítása érdekében összecsukva.Tartósra építveA Surface Pro Keyboard túlmutat a hagyományos billentyűzeteken, és kényelmesebbé teszi a mindennapi feladatokat. Sima tapintású, strapabíró, foltálló anyaga pedig könnyen tisztára törölhető, így mindenhez hasonló prémium gépelési élményt nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft Surface Pro X 13" Billentyűzetes tok - Fekete (angol)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: