Betöltés...

HP Enterprise Aruba Instant On AP11D Beltéri Access Point

Ár: 69.140 Ft

Gyorsaság, biztonság és egyszerű beállítás
A vezeték nélküli és vezetékes hozzáférést egyetlen, kompakt 802.11ac Wave 2 eszközben ötvöző AP 11D könnyen felszerelhető közvetlenül a falra vagy az asztalra. Az egyszemélyes falra és asztalra szerelhető készletek esztétikus kialakítása lehetővé teszi, hogy az AP zökkenőmentesen illeszkedjen bármilyen környezetbe.

Gigabites Ethernet portok
Négy Gigabit Ethernet port (egy be- és három kimenő) áll rendelkezésre a vezetékes eszközök hálózathoz való biztonságos csatlakoztatásához. Egy felfelé irányuló Gigabit Ethernet port Power over Ethernet (PoE) kimenetet biztosít olyan eszközök, mint például egy IP-telefon vagy egy biztonsági kamera tápellátásához.

Kicsi és stílusos
A vezeték nélküli és vezetékes hozzáférést egyetlen, kompakt 802.11ac Wave 2 eszközben egyesítő AP11D könnyen felszerelhető közvetlenül a falra vagy az asztalra. Az egyszemélyes falra és asztalra szerelhető készletek esztétikus kialakítása lehetővé teszi, hogy az AP zökkenőmentesen illeszkedjen bármilyen környezetbe.

Pillanatok alatt üzembe helyezhető
Az Aruba Instant On Mobile alkalmazással percek alatt üzembe helyezhető. A felhőalapú webes felület és a mobilalkalmazás megkönnyíti a létesítményében telepített több Aruba Instant On hozzáférési pont kezelését, miközben a hálózati hozzáférési bejelentkezések és a biztonsági beállítások egységesek maradnak.

Nagy teljesítmény, nagy sebesség? Adj ötöst a
Ez a könnyen telepíthető és kezelhető, megfizethető beltéri hozzáférési pont egyszerre akár 50 eszközt is támogat. Gyors 802.11ac Wave 2, 2X2:2 MU-MIMO teljesítménye az 5 GHz-es rádión akár 867 Mbps, a 2,4 GHz-es rádión pedig 300 Mbps adatátviteli sebességet biztosít.

Az Ön hálózata, az Ön módján
Hozzon létre gyorsan és egyszerűen egyéni élményt ügyfelei vagy hálózata számára. Kezdje egy márkás bejelentkezési oldal létrehozásával, majd határozza meg a napszakokat, amikor a Wi-Fi elérhető, vagy nyisson biztonságos, jelszó nélküli vendéghálózatokat. Ezután alkalmazzon sávszélességi arányokat és korlátokat, állítsa be az alkalmazásonkénti adatforgalmat, és korlátozza egy külső portál vagy szolgáltatás, például a Facebook Wi-Fi használatának időtartamát.

Biztonság
Az AP11D beépített biztonsági átjáróval és tűzfallal rendelkezik, hogy elkülönítse az üzleti és a vendégforgalmat. A biztonságos Wi-Fi hozzáférést biztosító WPA2/WPA3/OWE hitelesítést kínáló, jövőbe mutató hozzáférési pont gondtalan hálózati élményt nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP Enterprise Aruba Instant On AP11D Beltéri Access Point" című hirdetést látja. (fent)